Pc<--->Android Chat

kennyS

Yeni üye
25 Nis 2016
28
0
Arkadaşlar unified remote, remote mouse gibi programlar var ve bunlar aynı internet üzerinde android üzerinden aynı internetteki bir pc'yi yönetmeyi sağlıyor. Fakat bu programların chat özelliği yok yani benim aslında istediğim şey bir bakıma darkcometteki chat kutusu... Biz androidden aynı internete bağlı iken karşı bilgisayarda bu şekilde bir chat kutusu açalım ve yazışalım... Bunu nasıl mümkün kılabilirim ?
 

kennyS

Yeni üye
25 Nis 2016
28
0

kennyS

Yeni üye
25 Nis 2016
28
0
Kardes soyle bir sey var

Local Ag uzerinden mesajlasma uygulamasi (socket) - istihza.com

Kendi programim ve client betigini telefona server betigini pc de calistir sorunsuz calisacaktir

Not: python ile yazdim pcde python3 yuklu olmali android icince google play de qpython3 diye uygulama var o python programlarinj aciyor yapamssan pm atabilirsin

Hocam denedim, hem serveri telefondan başlatmayı hem de pc den başlatmayı denedim ve hatayla karşılaştım. Serveri pc ye kurup telefondan bağlanmaya çalıştığımda böyle bir server yok diyor. Tam tersi telefondan serveri açıp pc den bağlanmaya çalıştığımda ise aniden bir uyarı verip pencere kapanıyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.