Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabaMerhabalar PC bir anda valorantda oyundayken donuyor neden olabilir
Ama sadece valorantda oluyor
yok alakası yok benim de öyle bilet gönderdim bazı pc de öyle gerekiyorMerhaba
yukarıda ki kullanıcıya ek olarak : grafik kartınız desteklemiyor olabilir eğer sorununuz giderilmediyse riot games'e bilet oluştururak destek isteyebilirsiniz.
Knk güvenlik duvarından oldu na emnmisin PC donuyor PC kapatmayınca bir daha ekran gelmiyor valorantda güvenlik duvarıyla nasıl bir alaka var ? Bahseder bilirmisinbenim de öyle knka güvenlik duvarı kapat öyle gir sorun çözülür
'çözülür ise çözülüdü olarak işaretler misiniz'
yap dediğimi gelir dua eder gidersin :=)K
Knk güvenlik duvarından oldu na emnmisin PC donuyor PC kapatmayınca bir daha ekran gelmiyor valorantda güvenlik duvarıyla nasıl bir alaka var ? Bahseder bilirmisin
merhaba çözebildiniz mi ? sorunu yardımcı olacağım konu var mıK
Knk güvenlik duvarından oldu na emnmisin PC donuyor PC kapatmayınca bir daha ekran gelmiyor valorantda güvenlik duvarıyla nasıl bir alaka var ? Bahseder bilirmisin
Mlsf çözemedimmerhaba çözebildiniz mi ? sorunu yardımcı olacağım konu var mı
Konuyu tekrar anlatirmisiniz lütfenMlsf çözemedim
Oyunda donuyorsa bu gecici mi kalicimi oyundan cikana kadar duzelmiyor mu yoksa bir kaç dk mi aliyorKonuyu tekrar anlatirmisiniz lütfen
Nasil ne oluyorda donuyor?
Video izlerken mi oyun oynarken mi
Biraz ayrinti icererek
Kalıcı galba PC elektrik kesmeyince düzelmiyorOyunda donuyorsa bu gecici mi kalicimi oyundan cikana kadar duzelmiyor mu yoksa bir kaç dk mi aliyor
Oyundayım bir anda dönüyor ekran öyle kalıyor ama sadece oyun oynarken ve sadece Valorantda PC elektrik kesince PC başkan sçınca düzeliyoerKonuyu tekrar anlatirmisiniz lütfen
Nasil ne oluyorda donuyor?
Video izlerken mi oyun oynarken mi
Biraz ayrinti icererek
Bilgisayarım'ı aç + Sağ Tıkla Özellikler Gir + Gelişmiş sistem Ayarları, sol tarafta olur + Gelişmiş kategrosi+ en üsttei Perfonmas görsel efektler işlemci zamanlaması bellk kullanımı ve sanal bellek ordan ayarlara gir + veri yürütme engellemesi +Oyundayım bir anda dönüyor ekran öyle kalıyor ama sadece oyun oynarken ve sadece Valorantda PC elektrik kesince PC başkan sçınca düzeliyoer