Pc Çökertici Virüs Yapma Programı (PC-Infaz v4.1)

mufurkano

Katılımcı Üye
16 Eyl 2012
278
0
BU PROGRAMI YERLE BİR EDECEK KADAR İYİ BİR ÇALIŞMA BAT VİRÜS OLUŞTURUCU 1.4

O yere serdiğiniz bat virüslerini Çok İyi bir şekilde düzenleyen ve en önemlisi içindeki encyprit seçeneğiyle %100 FUD yapan bir program


YAZAN KARDEŞİM güzel bir çalışma
 
Son düzenleme:

S C B

Uzman üye
9 Eyl 2012
1,370
0
26
İstanbul
Analiz Sonucunda Bulunan Sonuç :
Googlede En Azından 1 Saatlik Arama Sonucu İle Çıkan VE Hacker Tools v3de bulununan fsg 2.0 packerin olması dikkat çekiyor sebebi ise packerler antilerden kaçırmak bu bir ikincisi ise eğer keylogger serveri ile gömüldü yada kendini ele verecek bilgilerin yazılımda bulunması (vb6,c,c#,c+,c++) dilleri ile yazıldığında bu bilgileri gizlemek için bulunur.Ve Esetin Analiz Sonucun bilinmeyen yeni uygulama ve fsg2 ile pack edildiği verildi. Normalde Bende Kullanırım Ancak : analiz sonucunda böyle bir sonuç vermezdi. Fudluğu bozulmaması unsurunda taratılacak : http://www.chk4me.com/check/public/_38VN9_6ihvPo19f7XWk2p1yF54395 sonuçlar tatmin edici değil gen. generator gibi deyim terimlerin olması gerekirken öyle bişe yok he packeri bazı antiler geçer geçtiği halde buna benzer terimler hala yoksa şüpheli dosyadır eğer packer olmasa idi api analizi gerçekleştirecektim.

FSG 2.0 ÖZELLİKLERİ
İCON DEĞİŞTİRMEYE BİLE İMKAN VERMEZ.
BİLGİLERİ GÖSTERTMEZ (PE EXPLORERDE BİLE GÖREMEZSİNİZ CODE HATASI ALIRSINIZ)
UNPACK EDİLMESİ ZORDUR.
KTİPTOGRAFİ (ŞİFRELEME UYGULAR)
İYİ FORUMLAR.
 

z3r0_x

Üye
11 Haz 2010
181
0
Beyler PC-infaz'ı kullanıp millete zarar vererek sürekli benim günahımı çoğaltmayın, başka virüs maker kullanın
 

Star-Turk

Kıdemli Üye
2 Kas 2012
3,516
7
Belki yeni akıllanmışımdır olamazmı ? hem ben değilsem nie bu durumdan rahatsız olayım ?

Bilemem Dostum Bu Devirde Kimseye İnanmayacan Kolay Kolay.
Eğer Sen Yazmıssan Haklısın.
Eğer Yazmamıssan Lamerler Gibi Sahte Başkasının Adına Hesap Açıp Millati Kandırıyorsun.
Sen Yazmıssan Sorun Yok Ben Inanmasan Sen Biliyorsun.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.