Arkadaşlar selamün aleyküm , yeni bilgisayar aldım ortalama üstü bu bilgisayarla oyun oynamaktan çok sıkıldım hack siber saldırı vs. öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım yaşım 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanka etik alanda mı kalmak istiyorsun etik dışında mıArkadaşlar selamün aleyküm , yeni bilgisayar aldım ortalama üstü bu bilgisayarla oyun oynamaktan çok sıkıldım hack siber saldırı vs. öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım yaşım 22
etik alandakanka etik alanda mı kalmak istiyorsun etik dışında mı
kaliyi kurduktan sonra windowsum gidiyor muKali'yi kur ve ortamina aliş
Hayir VirtualBox'un içine kurabilirsin sanal makinekaliyi kurduktan sonra windowsum gidiyor mu
teşekkür ederim araştırıyorumHayir VirtualBox'un içine kurabilirsin sanal makine
Kali yi vm olarak kurabilirsiniz.kaliyi kurduktan sonra windowsum gidiyor mu
o zaman benle pek işin yoketik alanda
Gülme tuttu.o zaman benle pek işin yok
etik dışı ilerlemek istersek ne yapabiliriz hocamo zaman benle pek işin yok
İsmail, sana verebileceğim en iyi tavsiye şu: Teknik detaylara boğulmadan işe koyulmak istiyorsan, bilgisayarına Linux tabanlı bir işletim sistemini dual boot şeklinde kur. Çünkü bu süreçte Linux’un yapılandırma hataları, sürücü uyumsuzlukları ve terminal komutları gibi konularla uğraşmak zorunda kalacaksın. Başta zorlayıcı olabilir ama bu zorluklar seni araştırmaya, çözüm bulmaya ve sistemle etkileşim kurmaya zorlar.Arkadaşlar selamün aleyküm , yeni bilgisayar aldım ortalama üstü bu bilgisayarla oyun oynamaktan çok sıkıldım hack siber saldırı vs. öğrenmek istiyorum nereden başlamalıyım yaşım 22
Hocam virtual box sistem istiyor mu ram falanHayir VirtualBox'un içine kurabilirsin sanal makine
Senin sistemin iyimiHocam virtual box sistem istiyor mu ram falan
Valla az çok iyidirSenin sistemin iyimi
bana ulaşabilirsin instagram :beninfolanmam yada burdan dm den yazetik dışı ilerlemek istersek ne yapabiliriz hocam
ben etik alanında dışına çıkmak istiyorum ama bilgim yok sadece internette yaptığım şu nedir sql nedir rat nedir gibi her insanın bulabileceği bilgiler varkanka etik alanda mı kalmak istiyorsun etik dışında mı
Etik alanın dışına çıkmak için önce etik olan şeyi bilmelisiniz mesela firewall ne işe yarar ne yapar ondan sonra firewall u nasıl aşabilirim ya da brute force nedir bununla ilgili nasıl önlemler alınır bilmeden neye nasıl saldıracaksın yani önce savunma yapmayı öğren ki bir hacker nasıl düşünüyor diye öğrenben etik alanında dışına çıkmak istiyorum ama bilgim yok sadece internette yaptığım şu nedir sql nedir rat nedir gibi her insanın bulabileceği bilgiler var
o zaman benle pek işin yok