Pc Deki Bütün şifreleri Bull!! %100

T-GeNeRaLs

Kadim Üye
21 Ağu 2007
5,183
51
İstanbul
TÜM SERİAL PASSWORDS SIFRE ID HEPSI ORTAYA DOKULUCEK %100

EWET ARKADSLAR ARTK SERIAL YADA SIFRE KIRMAK ICIN SAATLERCE URASMANIZA GEREK YOK AKLINAZA GELEN NE WARSA HEPSININ SIFRESINI BASTA (MSN ) OLMAK UZERE TEK SEFERDE OREN EXE YI CALISTTIR YETERLI 2 SN DE SIFRE EKRANDA ...
LINK _
https://tik.lat/BnKHd

TESEKKURLER SORULARINIZI BEKLIYORUM...
 
Son düzenleme:

deli14

Yeni üye
21 Eki 2007
2
0
kardeş yardım

kardeş bu kulanıcı hesaplarını gösteren ni bulamadım ben yardımcı olurmusun
 

T-GeNeRaLs

Kadim Üye
21 Ağu 2007
5,183
51
İstanbul
lınkler

hangı sıfreyı arıyorsan onun ıcın mesela( msn ) için olan lınkte messengerpassword felan yazar dılerlerıde oturum sıfresı e-posta vb olanlar ıcın .
 

melihbrl

Yeni üye
22 Eyl 2007
8
0
beyler bir çocuk teröristlerin elebaşı olan apo yu savunuyo.onun ize msn nesini verim ne yapıoanız yapın bana bir arakadaşım söledi hadi hackarlar acil baada arkadaşım söledi bende dedim bu iteye verim.hadi hackarlar.
 

T-GeNeRaLs

Kadim Üye
21 Ağu 2007
5,183
51
İstanbul
orada bulunan lınklerın hepsı ayrı bır prgram zaten werdıgım lınkler download etmenı saglar.
hangısı ısıne yarıyorsa onu yap
 

farabiiii

Yeni üye
27 Eki 2007
12
0
daha linke tıklar tıklamaz virüs programı çalıstı sağol dostum ben almıyım kendim manuel yöntemlerel hepsini buluyorum zaten:)
 

ceno_11

Yeni üye
31 Eki 2007
38
1
Bende Girdim Virus Programi Devreye Girmedi Nod 32 Kullanioorum Ben Ayrica Internetten Veri Indiriyorsun Dogaldir Anti Virusunun Tara Temizle Secenegi Yokmu ?:d Onu Kullan .

Paylasim Icn Saol Kardes.msn De Denedim Ise Yaradi
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.