Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman tak pc ye rest at pc ye çalısır. ama baska girişe tak.Alt komşunun pcde çalıştı (yazıları ekran klavyesiyle yazıyom...
nasıl olmuyor yaw senin pc bozuk o zaman...olmadı
o zamna komsunun klavyesi ile takas yap.komsunun klavye oldu :d
bios u biliyorsan eğer bi kaç ayar yapman lazım ama bilmiyorsan hiç girme bozarsan pc açılmaz.bisoatan usb keyboard u enable yapman gerekebilir...... bune?
evet sen hiç girme oralara çıkamazsın. klavyeyi komsunla takas et yarında yeni klavye al kullan.dostum büyük ihtimalle klavyeyi değiştirmen gerekecek. biosa hiç girme bilmiyorsan bılgısayarına daha çok zarar verebilirsin. sen klavyeyi değiştir komşunla.
bak şimdi biosa giriyorsun biosa girmeyi bilmiyorsan bilgisayara rest at açılırken deleteye bas mavi ekran çıkacak o çıkan ekran bios oluyor. orda ayarlar ama ingilizce zor bi bölüm pc için önemli yer bilmiyorsan oynamanasıl yani sen anlat yapıyım..
ben sana demiştim bozarsın diye.. ve mesajını editle argo kullanmak yasak.tmm çok saol pc nin a..koydum![]()
keşke o arkadaşımızın msj ından alıntı yapmasaydın...ben sana demiştim bozarsın diye.. ve mesajını editle argo kullanmak yasak.
kalsın..keşke o arkadaşımızın msj ından alıntı yapmasaydın...