BEYLER BİLGİSAYARIMI İLK ALDIĞIMDA VİSTA KURULUYDU VE O ZAMAN ANTİVİRÜS OLARAK AVAST VARDI AVAST A GÜVENİYODUM ÇOK TA ÖVÜYOLARDI 60 GNLÜĞÜNE KULANMAYA BAŞLADIM BİR İKİ SEFER TROJAN BULDU PC DE SONRA BİLGİSAYARI KAPATIP TEMİZLEMEYE BAŞLADI SONRA BİR ARA WEB TE GEZİNİRKEN TSStcorp adlı bir program ı avast uyarı olarak verdi sağ altta adı yazıyodu bende tıkladım oraya acaba virüs mü yedim ne olduğunu anlamadım bide biosta pc health status diye bir şey var aynı şekilde windows tada pc health diye bir klasör var önceleri bu programın içinde help.exe ms config vardı sonra ben bu klasörü ne zaman unlockerla silsem sistem geri yüklemesi çalışmıyodu yardım menüsü çalışmıyodu daha önce pc healthı what is this gibi bu nedir gibi sistelerde araştırdım hep solucan olarak geçiyo ayrıca arkadaşlarımdan da bazen tepki alıyorum bana mail atıyosun diye cd rom sürücüsünde 2 tane aygıt var bunlardan bir tsstcorp bu biostada yazıyo ama ben bu aygıtı kasti olarak yüklemedim avastın uyarısı ile geldi sildinmi cd rom yok oluyo şuan pc healthı tamamen silmiş bulunmaktayım kayıt defterinden hepsini sildim birden kayboldu bilmiyorum birdaha geri yüklenmedi şimdi bilgisayarda eset smart securty 4 var ve bütün güncelleştirmeleri tam olarak kurulu 2.gün oldu format atalı acaba tstcorp bir virüs mü çünkü bunu ben yüklemedim
ne olur bileniniz varsa yada bilgisi olan varsa yardım etsin her yoruma açığım
ne olur bileniniz varsa yada bilgisi olan varsa yardım etsin her yoruma açığım