Pc Hesap Şifresi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

McToLqA

Üye
4 Ara 2009
73
0
vista pc hesabının şifresini kırmadan öğrenmenin bir yolu varmı? yardım ederseniz çok sevinirim:)
 

brhn34

Uzman üye
6 Tem 2009
1,270
0
vistanın hç kmse şifresini kıramaz güvenlik üst düzeyde çünkü bnde yaşadım güvenli modmuş administrator girşiymiş bunlar boş sadece format atarsan düzelir:)
 

çağdaş001

Uzman üye
29 May 2009
1,379
1
*
Vista Şifre Sıfırlama
Her kullanıcı gibi biz de günün birinde kullandığımız şifreyi unutabiliriz. Böyle bir durumda Windows ‘u baştan kurmak en kesin çözüm olmakla birlikte en zahmetli iştir. Halbuki şifremizi sıfırlayarak diğer bir değişle kırarak bu durumun üstesinden kolayca gelebiliriz.
Windows Xp işletim sisteminde şifre kırmak çok basitti. Bunun için en basit bilinen yol administrator hesabıyla oturum açıp diğer kullanıcının şifresini kaldırmaktı. Ancak Vista’da böyle bir yol uygulayamıyoruz.
Şifreyi sıfırlayabilmek için öncelikle ücretsiz linux tabanlı olan aracımızı indirelim.
Indirmek icin TIKLA
Linke tıkladığınızda program indirme penceresi gelmeze “direct link” yazan yere tıklayın.
Program Iso formatındadır. Yani öncelikle programı nero yada başka bir cd yazma programı yardımıyla cd’ye yazınız. Daha sonra sistemi cd’den boot ederek sistemi açınız.
Bunu yaptıkdan sonra gelen ekranda sıfırlamak istediğiniz kullanıcıyı seçip reboot (bilgisayarı yeniden başlatmak) yapacaksınız.

Vistada baska yolu yok
 
Son düzenleme:

çağdaş001

Uzman üye
29 May 2009
1,379
1
*
500 MB boyutundaki ISO imajını doğrudan bir CD’ye yazıyorsunuz. Sistemi CD ile açtıktan sonra ENTER tuşuna basarak Ophcrack’i grafiksel modda açıyor. Birkaç dakika sonra araç kullanıcı adı ve parolayı gösteriyor.


Link:

https://tik.lat/wTDwP

Verdiğim xp için değil vista için xp de deneyip olmuyor demeyin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.