Pc kaldırır mı cs go

13 Ocak 2018
153
0
Selamun aleykum csgo var steam hesabımda ne yazik ki pc kaldırır mı bilmiyorum kasarmı bi yardım edermisiniz
PDmdPO.png

r1n4Z3.png

7D5JMN.png
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Deepon

Üye
15 Eyl 2018
182
0
Çok yüksek bir performans beklemk yanlış olur. Kaldırır, kaldırmazsa iade edebiliyorsunuz Steam'dan.
 

Whisber

Kıdemli Üye
13 Nis 2014
3,694
1
Simdi hani bazi oyunların pardon her oyunun sistem gereksinimleri sitelerde yazarya , bakmak zor mu geliyor yoksa troll musun ? Hani bu soru tuhaf degil mi ? Google a yazmadan direk buraya mi yazıyorsunuz?
 

Deepon

Üye
15 Eyl 2018
182
0
Çok yüksek bir performans istemiyor adam zaten. Çalıştırsın yeter diyor. Ben de esprisine parmağında oynatır dedim.

Herşeye bir cevabınız oluyor arkadaş
Size laf eden mi oldu? Yazdığım şey yanlış mı? Sizin mesajınızdan alıntı mı yaptım ki bana cevap vermeye çalıştınız? :)) Sadece bilgilendirme amacıyla "Yüksek bir performans beklemeyin ancak kaldırır." yazdım. Anlamak zor değil...
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.