arkadaslar ben pc yi baslat>bilgisayarı kapat tan degilde klavyeden kapatmak istiyorum mesela ctrl>K yadaherhangi bi tuşla varmı bi cözümü ilginiz için teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zararı olmadığına emin misin(kırmızı renkli bölgeden bahsediyorum)ben hep klawyeden kapatıyorum.. klawyemde en üst sagda. tv. kumandasındaki kapatma sembolü olan tuşa bir kerecik basmam yeterli...
sen**** aynı semboldeki yawa power yazılı yada güneş işaretinde bir tuş warsa kapatabilirsin
Sırasıyla (aynı anda değil) Klavyeden:
Windows(Başlat) tuşu, T ve K tuşlarına basın... Hepsi bu kadar..
__________________________________________________________________________________
Pc On/Off tusunun Pc' yi askiya alma gorevini bir kereligine acma/kapama ozelligiyle degistirirseniz actiginiz tusa basip rahatlikla gidebilirsiniz bileyapilisi: masaustunde bos bir yere sag tiklayin ve ozellikler/eran koruyucu/guc/gelismis dediginizde hem bunu ayarlarsiniz hem de baska seyleri de gorebilirsiniz![]()
__________________________________________________________________________________________
en hızlı yöntem görew yöneticisini aç sonra shifte basılı tutarak yukarıdaki bilgisayarı kapat sekmesınden kapata bas bakalım kaç sn de kapanıcak yanlıs hatırlamıyosam 3 sn olması lazım
dogru sölüyosun kardeşim ama öle ayarları kaydetmiyor galiba en kolayı masaüstüne bi kısa yol oluştur shutdown -s -t 00
yap masa üstünde kapatın kısayolu olsun tıkladıgında kapansın
bu daha önce burada verilmişti galiba