pc kasıyor yardım!!!

VFoRBMW

Uzman üye
25 Eyl 2012
1,617
0
LOST
ASC6'yı kurmanı tavsiye ederim. Kasanın tozlarını al bir de senin PC kaç senelik ona göre hdd dolmuş olabilir artık. Maxtor max blast 4'le hdd yi sıfırla.
 

bzunned

Yeni üye
26 Haz 2013
6
0
gamebooster dıye bı program var onu kur(sadece oyun degıl her zaman acık olabılır normal zamandada kasmaz ama program acıkken usb yazıcı vb okumayabılır)
ctrl+alt+dlt yap ıslemlere gır fuzulı gordugun kullanmadıgın programları sonlandır
sag alttan arkada calıscan programları kapat
ccleaner var onu kulla bılgısayarı bı tarat
bılgısayarında vırus olabılır kaspersky nod32 vb ıyı bır vırus programı bulup tarat
aslan sımgelı bı vırus programı vardı sımdı ısmını unuttum gezgınlerden gır bak bulursun belkı onlada pcnı bı tarat
dıger arkadasların dedıklerınıde uygula
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.