Y Yusuf111 Katılımcı Üye Katılım 28 Ocak 2012 Mesajlar 463 Tepkime puanı 0 Konum System32 Kredi 0 9 Ağu 2012 #1 Öncellikle iyi akşamlar arkadaşlar bnm iki sorunum var 1-Kasadan Çok Fazla Rahatsız Edici Ses Geliyor gece pcdeyken çok ses geliyor 2-Kulakıkım Sağlam Ve güzel lakin Çok az ses geliyor videolarda nerdeyses ses duymuyorum
Öncellikle iyi akşamlar arkadaşlar bnm iki sorunum var 1-Kasadan Çok Fazla Rahatsız Edici Ses Geliyor gece pcdeyken çok ses geliyor 2-Kulakıkım Sağlam Ve güzel lakin Çok az ses geliyor videolarda nerdeyses ses duymuyorum
V vurguncu18 Katılımcı Üye Katılım 4 Şub 2012 Mesajlar 333 Tepkime puanı 0 Konum oradan Kredi 0 9 Ağu 2012 #2 ses aygıtında sorun olabılır guncellemenı tavsıye ederim Oyla 0 Downvote
A abbas07 Üye Katılım 5 Şub 2009 Mesajlar 237 Tepkime puanı 1 Kredi 0 9 Ağu 2012 #3 lakin düzelmezse kulaklığını değiştirip dene aynı sorun benim netbookta var başka kulaklıkla çalışan şey kendi kulaklığımda düzgün ses vermiyor kasadan gelen ses nasıl bi ses fan sesi mi yoksa gelen kasılma sesi mi ifade edemedim burda ama Oyla 0 Downvote
lakin düzelmezse kulaklığını değiştirip dene aynı sorun benim netbookta var başka kulaklıkla çalışan şey kendi kulaklığımda düzgün ses vermiyor kasadan gelen ses nasıl bi ses fan sesi mi yoksa gelen kasılma sesi mi ifade edemedim burda ama
Reflection Özel Üye Katılım 10 Tem 2012 Mesajlar 2,867 Tepkime puanı 49 Kredi 0 9 Ağu 2012 #4 Güncellemeni öneririm.Olmadı bir bilgisayarcıya ***ür. Oyla 0 Downvote