... Pc niz Şimdi Uçacakk ...

Lord_daBbe

Katılımcı Üye
16 Haz 2008
279
2
Mersin
Xp SpeeD


Arkadaşlar yükleyin görün. Bilgisayarınıza hiçbir şekilde zarar vermez. Bilgisayarınızın nasıl hızlandığını göreceksiniz.

ŞİFRE:www.sordum.com


V.11 LİNKİ
link: File-Upload.net - Ihr kostenloser File Hoster!



xpspeed v12 cikti

V.12 LİNKİ
File-Upload.net - xpspeedv12.zip



ŞİFRE:www.sordum.com



Son versiondaki degisiklikler:
- Windows Socket error u engelleyici reg kaydi ilave edildi
- Media pLayere DVD oynatma özelligi acildi
- Media Playerin Otomatik update Özelligi kapatildi
- Registry yedekleme sistemi degistirilip tüm sorunlar giderildi (ERUNT entegre edildi)
- Microsoft casuslarindan 3 tanesini silici kayit eklendi
- inactive iconlarin gizlenmesi ile ilgili hata giderildi



Xpspeed i neden download Etmelisiniz
Xp speed internette bulabileceginiz en iyi xp hizlandirici registry ayarlarini icermektedir,Diger hizlandirma programlarindan en üstün yönü: Kesinlikle Hardware ye bir etkisinin olmamasidir. Diger tüm hizlandirici programlar CPU isisinin asiri artmasina neden olarak Pc ye kalici zararlar verebilmektedirler, bunu da speedfan gibi yazilimlar ile gözlemleme yoluyla görebilirsiniz. xp speed i download ederek asagidakiler gibi 96 ayari otomatik (Tek bir click ile)yapmis olacaksiniz.
1.Microsofta kayit yaptirmis gibi görüneceksiniz RegDone=1
2.QoS Bandwidth Limit kaldirilarak %20 Hizli internet (Xp pro icin)
3.Sistem cekirdek Tasmalarini engellenecek
4.BootOptimizeFunction aktif hale gelecek
5.Menü acilislari yildirim hizina ulasacak
6.Pc yi kapatirken sonlanmayan uygulamalar otomatik sonlanacak
7.Pc acilma ve kapanma hizi %40 lara varan oranda hizlanacak
8.Avi dosyalarinda %100 Cpu kullanimini olmayacak....
Ve daha bunlar gibi 130 Registry kaydini ve 27 Manuel kaydi (Toplam 157)yapmis olacaksiniz, böylece xp nizi hizlandirmakla kalmayacaksiniz ,Sisteminiz cok daha stabil ve hatasiz calisacak.



DİKKAT Tüm Xpspeed versiyonlarinda Ram ve Cache Miktari standart olarak 512 varsayilmistir Laptop gibi cachesi 2MB olan Pc lerde xpspeed ikonuna clickledikten (otomatik ayarlari yaptiktan) sonra kesinlikle manuel ayarlardan Ram ve Cache miktarina ait ayarin yapilmasi gerekir (1) (1)..Baslat > Programlar > Xpspeed yolu ile Manuel ayarlara ulasabilirsiniz ve orada yeralan uygun cache ve Ram miktarina ait ".reg" dosyasinin (reg uzantili dosyanin) üzerine cift clickleyip onaylayarak calistirabilirsiniz, iste bundan sonra kendiniz icin optimum ayarlari yaptiniz demektir , sonrasinda geri kalan manuel ayarlari yapmanizi tavsiye ederim



ALINTIDIR
 

garavolli

Üye
21 May 2007
71
0
1 hafta kullanırsanız sureklı olarak ram'ınız yanacaktır benım basıma geLdi benım gıbı bır cok kısınınde basına gelmiş Ram sorunu baya rami yoruyor bu program
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.