pc nizi power tuşuyla açmaktan bıktınızmı buyrun içeri :D

zekimen

Katılımcı Üye
3 Tem 2009
333
0
Bilgisayarınızı çalıştırmak için kullandığımız en yaygın yöntem Power tuşuna basarak açmaktır. Ancak bu olay size zor geliyor olabiliyor veya bilgisayarınızı farklı yöntemlerle açmak istiyor olabilirsiniz diye size bir kaç yöntem verelim.
Bilgisayarınız açılırken Delete tuşuna basın. Bios ekranından INTEGRATED PERIPHERALS bölümüne girin ve Power On Function Buttonu bulun.Burada genel olarak Button Only seçeneği seçilidir. Bu kısmı Mouse Right yapmanız halinde artık bilgisayarınız Mouse sağ tıklamasıyla açılacaktır.
Bir diğer alternatif ise; bu bölümü Password olarak ayarlarsanız "KB Power On Password" belirttiğiniz herhangi bir beş hanelik bir şifreyle bilgisayarınızı açabilirsiniz.
Bütün bu yöntemler size saçma geliyor ve yok arkadaşım ben power tuşuna basar bilgisayarımı açarım diyorsanız o da sizin bileceğiniz şey. Bence bilgisayarınızı bir tuşla açmak daha kolay ve havalı olur

Not: Bios an anlamayanlar lütfen bilgisayarlarını kurcalamasınlar.:diablo:diablo

beğendiyseniz emeğe saygı ++++rep
 

ßy_Torjen

Üye
26 Ağu 2009
214
0
system32
arkadaşım bu çok dednnmiş ama bazı bios çipleri bunu desteklemiyor mouse nn tuşuyla açıla bilir ama klavyeden şifre girmeyle olmuyor :D eline sağlık emeğe sayı
 

_uslanmaz_

Katılımcı Üye
7 Ağu 2009
267
0
cok gereksız bısı . zaten pc yı kullanacaksan dıbıne kadar gelıyorsun power dugmesıne basmak o kadar da zor olmasa gerek . fazla merakta ıyı degıl yoksa soyle olsa bılmeyen kısıler hıc kurcalamasın hele bıosu.
 

XercaN

Yeni üye
29 Ocak 2007
40
0
!sm!r
WireLeSs MouSe & KeyßoarD

ßaßa ßen ßu YöTemi Mouse Saq Tık iLe KuLLanıYorDum.
Daha Sonra A4 WireLeSs kLawYe We MouSe aLdım.
We Bu YöTem ÇaLışmaz Diye Power ßuTonuNa DöndüM.
Acaßa USB qücünü Pc KapaNınca Kesmesem,WireLeSs Fare Yada kLawYe iLe Açmam MümKünMüdüR?
Küçük ßi NoT:HerKeSin ßioS AyarLarı FarkLı oLaßiLir.Marka FarkIndaN DoLayı
 
Son düzenleme:

aragorn421

Uzman üye
8 Kas 2009
1,030
0
Amasya\Merzifon
Ben Önceden Denemiştim bunu isterseniz 5 hanelı harfı yazıp entera basın yada fareyle 2 sağ tık yapın acılıo power düğğmesi pasif oluyomu diye sormayın olmuyor... her yerden acabılırsınıı kasadan, klawyeden, fareden :D yada Tel den ben Telden Acıom :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.