Donanım Pc oyunu açarken bozuldu ne yapabilirim?

askanosgg

Katılımcı Üye
9 Ara 2017
403
0
TURKEY
Bilgisayar da oyun(valorant) acıyorum birden kapandi ve sonra camaya çalıştığım da arada
kxeX6V.jpg
Bu resimdeki gibi oldu sonra Sinyal Yok yazisinda kaldi


Ne yapabilirim
Neresinde sıkıntı vardır
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

ByQueny

Uzman üye
8 Ara 2018
1,281
1
www
Kablolarda sıkıntı olmadığına eminsen donanımsal olarak ekran kartı ile alakalı bir sorun olabilir. Veya ekran kartı da sağlamsa driverlar ile alakalı da olabilir her oyunda oluyorsa donanımsal olarak herşeyin sağlam olduğundan eminsen yazılımsal bir sorundur büyük ihtimalle driver sorunu olabilir.
 

hayalet18

Kıdemli Üye
3 Şub 2015
2,327
2
ERMENISTAN
askanosgg
1 yazılımsal sorun varsa format at driverleri el ile yükle son sürüm, bios güncelle, eğer yine ayrı sorun varsa stres bencmark testi , yap, ekran kartı, işlemci ram ve ssd hdd, illaki biri arızalıdır, termal macun ve termal pad temızle yenisini sür, fanları temizle, genelde o hata, driver yazılımsal yada, ekran kartı ram vb değişiyor, bazen işlemci bozuluyor ondanda olur, monitör başka pc de dene bi aynı sorun varmı , pc ve monitör özelliklerini yaz bakalım kasanın detaylı özelliklerini
 

RageUnseen

Adanmış Üye
29 Ağu 2015
6,880
248
İstanbul
Sorun ekrandaysa kolay çözümü var artık bilgisayarlar televizyona bağlanabiliyor oradan deneyip bakabilirsin,aynı sorun devam ederse sorun kasadadır en iyisi fazla kurcalamadan garantisi varsa kendi mağazasına yoksa bir tamirciye götür.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.