Beyler iki gündür ugraşıyom bulamadım pc siz jailbreak nasıö yaparım kullanan yada yapabilen varsa lütfen yardımcı olsun ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar
Checkra1n Uygulamasını Deneyebilirsiniz Bildiğim Kadarıyla Her Telefonu Yeniden Başlattığınızda Jailbreak İşlemini Tekrarlamanız Gerekiyor.
İyi Forumlar
'PC'SİZ' demiş hocam,
Soruna gelince: dostum bir çoğu siteden denemiş olabilirsin ancak sana imzalanmış .ipa lazım kimse kimseye imzalanmış ipayı vermez sitelerden denedin olmuyor ise mecbur pc kullanman gerekecek olurda pc bulma şansın olursa 3uTools IOS 13.5 için unc0ver yayınlamış girip tek tıklama ile kurabilirsin.
Tekrardan Merhaba
pc kullanmadan iphone üzerinden profil ekleyerek uygulamayı ediniyorsunuz. Hem Pc Üzerinden Hemde İphone Üzerinden Yapılabiliyor.
İyi Forumlar
Merhabalar
checkra.in sitesi üzerinden profil olarak indirip jailbreak işlemini yapabiliyoruz kendi telefonumda denedim profil olarak yüklediği zaman uygulama direk olarak geliyor geriye kalan ise jailbreak işlemini uygulamaktır zaten youtube'de bu konuyu anlatan çok fazla video vardır.
İyi Forumlar Dilerim
checkra1n sitesinde profil göremiyorumdoğru şeyden bahsettiğinize emin misiniz hocam? checkra1n mac ve linux için kullanılabiliyor şuan.
checkra1n kurulumu pc'siz immmkaaansızzz!