Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
i5 cpu, 8gb ram, 2 gb gpu 500 gb hdd, olay tamamdır super bısı sahsen ben kullanıyorum olum makınası yanlız pc ye ne kadar cok fan takarsan ısınma az olur rahat calısır
Hard disk al kardeşim 500 600 GB falan 1TB ye kadar var bunlarda
4 GB ram 2 GB ekran kartı al birde hdd 500 ekran kartı al tamamdır
ve vurguncu18 in dediği gibi kardeşim ne kadar fan o kadar kesintisiz oyun ve bilgisayar
800 tlye biraz zor olabilir yani bu özellikleri toplarsın ama markası ve firması düşük olur ben de 1.500 tlye toplamak istiyorum para birikince 500 gb harddisk 4 gb ram 1 gb nvidia ekran kartı(bu arada ekran kartının gbsi değil markası çok ama çok daha fazla önemlidir) yeter benim için ama seni bilemem oynayacağın oyunlara da bağlı ve netin hızlanması için bilgisayarı ne kadar hzlandırırsan hızlandır modemin yavaşsa pek faydası olmaz modeme de harcaman lazım paranın birazını..
pek bir şey olacağını sanmıyorum ancak güvenilir yerlerden al sağlam olsun yani şöyle anlatiyim sen ps3 alıcaksın 2. el güvenli bir yerden almazsan sana 100-200 tllik problemli ps3 satarlar ama güvenilir yerden alman her zaman sağlam olması demektir. çünkü 2. el gereçlerde yasadışı iş yapan çok 2. el diye adam fiş fatura kesmiyo vb. sen gidiyosun bu bozuk hani fiş ne biliyim burdan aldıgını falan diyebilirler.
önemli değil son olarak tanıdıkların bilgiliyse onlara sor değilse internette var programlar onlardan bak aldığın parçaların birbiriyle uyumlu olması gerekir yoksa anakart yanar..
hmm anladım tmm dediklerini yapıcam bilgililer ama işte insan oğlu güvenemiyoruz yinede ne kadar tanıdığımızda olsa biyerde bi dümen mutlaka oluyo onun için burdan araştırmak istedim birde bu ekran kartının isimleri felan ne olmalı ?
haklısın artık güven pek bulunan bir şey değil ekran kartını nvidia seçmelisin diğer bilgilerine de bakıp hemen bilgilendiririm seni ama yanlış hatırlamıyorsam 180 w olmalıydı..
bir araştırma yaptım dediğim gibi nvidia oyunlarda çok daha iyi anakartını ona göre seç geforce 9400gt tavsiye ederim 256 bit fiyatları uygun diyorlar ama ona da bakmamı istersen 1. el-2. el fiyatlarını bulabilirim.