Pc Uzmanları Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

delima

Üye
23 Eki 2009
196
0
Arkadaslar benım pc kasasında cok fazla ısık yanıyor pc acıldıgında yanıyor bılıyorsunuz
Bu ısıkları sondurmemın bır yolu varmı kasayı acmadan yardımlarınız ıcın tsk ederım
 

sertwert

Yeni üye
30 Tem 2010
21
0
bencede sadece anakarttan halledersin hem yansın bnde bnm pc de yanmasını istiyorum ama yanmıyo kabloların yerlerini değiştirdim kasayı açmakdan korkma :D
 

DreaMHunteR

Kıdemli Üye
27 Ağu 2009
3,131
0
Eskişehir
o ışıkları elektrik faturası fazla gelir düşüncesiyle söndürmek istiyorsan korkma 25 mA çekiyor onlar hiç bir etki yapmaz faturana.=) eğer aydınlıktan rahatsız oluyorsan anakart üzerine entegre ise bios a bak belki ayarları vardır yoksa çok rahatsız ediyorsa kasa yan kapağındaki plexi glas a film çek ;) (ışıktan rahatsız olduğuna göre plexi glass vardır diye düşündüm )
 

xheroes

Üye
20 Şub 2008
69
0
İSTANBUL
Direk anakart Üzerinde HDD led Power Led diye kablolar görüceksin Işıklara dogru gider zaten bu kablolar HDD let hard diskin ısıgını Power led ise açık durumu simgeleyen ışıgı yakar ikisini cek işin tamamdır ana karta entegreli ışıklar artık kalmadı denecek kadar az ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.