PC ye Kimsenin Kıramayacağı Şifre Koyma

'GonzaLes

Stajyer Grafiker
17 Nis 2015
11,924
483
85
u bilmiyorum maalesef
Arkadaşlar Bu Şifreleme Türü Windowsun Kendine Aittir Normal Bir Şifreli Bilgisayara Güvenli Modda Felan Giriş Yapılıabiliyor Ancak bunda Şifreyi Etkin Yaptıgımızda Hiç Bir Program Kıramıyor İsterseniz Bios'un Pilini Çıkartın Ancak Dikkat Edin Şifreyi Unutursanız Tek Çare Format Olacaktır
Programın Dediği Gibi ;
Bu Araç , ek şifrelemeyi etkinleştirip veritabanının güvenliğini artıracak şekilde Hesap Veritabanı'nı yapılandırmanıza olanak sağlar. Bir Kere Etkinleştirildiğinde , bu şifreleme devre dışı Bırakılamaz.





 

T0RK

Yeni üye
12 Eki 2015
24
0
Root
forumda daha önce konulduda bunun yüzünden pcye 3 defa format attım :( :(
deniyom deniyom girmiyo :/
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.