Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin gibi normal bir internet kullanıcısı sızamaz.
Çok merak ettim. Ben epey anormal bir internet kullanıcısıyımdır. Ben nasıl sızarım aziz hocam? :trl
Normal bi uygulama görünümünde bi solucan yazmıştım kolay yazması aslında c# bilirsen ve görünümüde visual studio da iş dosyası gibi yapıp tasarladım öğretmen pc sine atmıştım öğretmende ona girince bütün verileri aktardım bişi yapmamama rağmen okuldan atıldım sakıncalı iş deneme![]()
Solucandan veri aktarmak mı? hiçbir şey belli olmadan öğretmenin haber almasına ne demeli? Öğretmen nasıl öğrendi, biz okulda yeri dibine katıyozda bişi olmuyor, Üniversitesen o başka, ama lisede normal değil anlattıkların.
Ev adresini bildiğin birinin mutfak dolabından üçü bir aradaları aşırabilir misin? Hayır değil mi? Önce adamın sana bir açık vermesi gerekir.
Açık olmadığı sürece IP sadece ve sadece bir adrestir.
ip ile sızamassın ama rat ile sızabilirsin ben rat kullanıyorum sana da öneririm .
sızmak istediğin bilgisayarın sahibine virüsü açtırt ve bilgisayarın kontrolu sana geçsin.
bu şekilde kamerasına , ekranına , şifrelerine , dosyalarına vs çoğu şeye sızabilirsin![]()
ben darkcomet rat kullanıyorum .
rat indirme link bkz : https://www.turkhackteam.org/trojan-ve-virusler/1530323-final-darkcomet-rat-5-3-1-full-turkce-final-resmi-konu.html
kurulumunu youtubeden vs araştırabilirsiniz![]()
Hocam port açığı nedir halk dilyle anlatırsanız sevinirim saygılar ilginiz için teşekkürler
port açığı varsa sızabilirsiniz
p4rs hocamın konuları işinize yarayabilir![]()
merhaba hocam benim bilgisayarım kriptolandı tüm resim müzik videolarımın formatları grod olarak şifrelendi bunu nasıl çöze bilirim bilgisayarıma sızan kişi 30 bin tl istiyor şifreyi çözmek için.
Merhaba, Anca Zarar Verme Konusunda DDoS Veya DoS İşlemlerini Uygulayabilirsiniz.
İngilizce kelime anlamı liman olan port ; giriş, soket veya bağlantı noktası anlamında kullanılan bir bilgisayar terimidir. Fiziksel port ve sanal port (fiziksel olmayan) olarak ikiye ayrılır.
Fiziksel port ile kastedilen bilgisayar bileşenlerinde bulunan ve fiziksel bağlantıda kullanılan bir donanım yuvasıdır. Bu tür portlar üzerinden bağlanmış herhangi bir makinaya veri gönderilebilir ve bu makinanın işleyişi kontrol edilebilir. Bir bilsayarda bulunan yaygın fiziksel portlara AT Port, Firewire Port (IEEE-1394), Serial port, USB port, LAN veya Ağ Portu (RJ-45) vb. örnek verilebilir.
Sanal port bilgisayar kullanırken ağ ve internet üzerinde veya bir yazılım vasıtasıyla yönlendirilen mantıksal bağlantı noktalarıdır. İnternet ortamında kullanılan port , sanal port diye açıkladığımız terimi ifade etmektedir. Bu soyut bağlantı noktarını adresleyebilmek için numaralar verilir. Bazı sunucular sabit port numrası kullanırken bazı sunucular ise farklı port adreslerinden hizmet verir. 1024e kadar olan portlar özel portlarlardır, 1024ün üzerinde ki port numaları ise genel kullanıma açıktır. Bu portlara telnet-23, http-80, ftp-21 portları örnek verilebilir.
IP ve Port İlişkisi
Ağ ortamındaki iletişimin ve veri alışverişinin sağlanması için sunucu programları tarafından bilgisayarlara IP adresleri verilir. Bu adresler kullanılarak ulaşılan bilgisayarda hizmet alınmak istenilen sunucu programı için port numaraları kullanılır. Bu nedenle ağ üzerindeki bir sunucu programa bağlanmak istenildiğinde bağlanılmak istenen IP numarasının yanına port numrası da eklenir.
Bilgisayarımızdaki herhangi bir IP adresinin hangi portu kullanarak bağlantı sağladığını görmek için komut istemine (Başlat - Çalıştır - cmd ) netstat -an komutu yazılırak bağlantılar gözlemlenir.
![]()
1 Protocol: Kullanılan protokol
2 Local Address: Bize ait IP adresi ve yanında bulunan numara bağlantı için kullanılan port numrasını gösterir.
3 Foreign Address: Bağlanılan IP adresi ve port numrası gösterilir.
4 State: Durum bilgisini gösterir. Listining dinleme , Established aktif durumda olduğunu belirtir.
https://www.beyaz.net/tr/network/makaleler/port_nedir.html