Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yardım endelere teşekkür ederim geçen gün bilgisayarım calındı ve gelen maillerden bilgisayarın Received: from dan bilgisayarın numarısını buldum simdi ne yapmam gerekiyor bilgi verirmisiniz.
not:forumda buldum ama anlamadım bişi yazmak zorun da kaldım
Kuzenimin evin önündn çlndı polise şikayet ettler izmrdn çıktı 1 hafta kadar bekle polis kesin bulur ilglnrlr polise bglı dyl adam pc ni ne zaman açlarsa bulurlar şen polise güven.
beyler şikayet edilde de bu kısı bılgısayara aga baglanmadan bı format atarsa bulma ıhtımalımızz kalmıyor sanırım bi laptop oldugu ıcın parçalamazlar mac adresini nasıl bulucazkı
generalım polis de sadece ıp adresı var pilgisayarın ıp sı sabıt değil ki format attıgında değişmesin adam bı format atsa ıp değişicek ee sonuc ne olucak bulamıcaklar ıp adresınden polis nereden bulucak bu ıp adresını hanı laptop 0 almıs olsak dediğin dogru sırket aracılıgıyla buluruzda
polisin dediğide adam format atarsa bulmamız ımkansız calan adamda bu ısın piridir ama allahtan umut kesılmez diyor. ama bende kendi bilgilerim le bu bilgisayarı bulmaya calısıyorum ve sızden yardım ıstedım herkesste tutturdu polis polis polise sonsuz güvencim var ama adamlar oyle dıyınce kendı yontemlerımle bısıler yapmak ıstıyorum
polis gidip senin bilgisayarı aldığın mağazadan bütün bilgilerini ister ve daha sonra bu bilgisayarın nerelerde kullanıldığını takip eden parçacıklar vardır.Nasıl ki site hacklerken polisler tarafından yakalananlar oluyorsa