Pc'niz Sizin Yüzünü Tanısın Ve Açılsın...

@lonely

Üye
26 Ağu 2007
140
3

Bilgisayarınız sizi webcam aracılığıyla yüzünüzden tanıyor ve yalnız size açılıyor.

Normal webcamlar ile çalışıyor.Windows98 den XP ye kadar bütün işletim sistemleri i le uyumlu



Pc nin ilk açılmasından ziyade evde yada işyerinde bir anda pc başından kalkmak zorunda olanlar için güzel bir seçenek. Örneğin aniden yerinizden kalkmak zorunda kaldınız ve meraklı iş arkadaşlarınız pc nizde neler var kontrol etmek istiyorlar işte onların yüzünü görünce pc kitliyor kendisi artı fotograflarını da çekiyor ki siz geldiğinizde kim ne kadar meraklıymış bunu görmüş oluyorsunuz.


http://rapidshare.com/files/52730408/videolock_upload_by_shit.rar

rar pass:
http://rapidshare.com/files/52883633/rar.txt.html

not. alıntıdır...
 

spgonzales

Yeni üye
10 Ağu 2007
4
2
tmm da güzell bir paylaşım yapmıssın ama bu webcam acıkken oluyor sanırım adam webcamı cıkarır kullanmaya devamm eder :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.