Eh, durum başka.
Bilgisayarına girmenin hiç bir yararı olmayacaktır. SIFIR.. En fazla başka flört olayı görürsün acı verir. Bak burada sosyal mühendislik kısmımız da var. Hacker'ın mantığı basittir. Olmaması gerekip de olan şeyi kır, parçala, del geç, olması gerekip de olmayan şeyi de sen koy.
Kızın sana aşkı yok gibi mi görünüyor? Aşık et kendine. Önce kendim hakkında ufak bir bilgi vereyim. Ben gençliğimde - şimdi otuzumu aştım - gözlüklü, tipsiz, sivilceli, sıska, parasız, mal bir oğlandım. Ama üniversitede okulun çapkınlarından sayılıyordum, çünkü bana ihtiyaç yoksa ihtiyacı yerleştirmeyi bilirdim. İşine yarar mı bilmem ama sabahın körü ve uykum kaçmış n'assolsa.
- Türk toplumunda her zaman için 1'e 10 oranı vardır. Beğendiğin bir kadına o anda asılan zaten 10 erkek daha vardır. Sen 11'inci olursan, şansın 1/11 olur. Farklı biri olursan şansın ya yüzde 0 ya da 1/1=100% olur. Diğer erkekler ne yapıyorsa - veya mantıken ne yapmalı ise - tersini yap. Kibarlığı boşver. İlgini sakla. Kız 'peşimden koşan erkek' değil de 'elde etmem gereken erkek' diye düşünmeli.. Kıskandır. Bu kısım şimdilik işine yaramaz, kız senin yakınına gelmez.
- Hazırda bulun. İnsan evladı unutkandır. Kendini unutturma. Görün ama alakasız sebeplerden. Yakınlarda bir yerde bir iş bul. Aynı otobüse, dolmuşa bin. Ama amman dikkat, ilgisiziz. Kız sana ne zaman baksa, suratında ne bir gülümseme, ne de Küçük Emrah suratı olmalı. Sanki büyük abdestini yeni yapmış da tuvaletten çıkmışsın gibi bön bir ifaden olmalı.
- Seninle konuşursa başlarda alakasız şeylerden bahset. Onunla ilgili olmamalı. BENCİL olmalısın. Sen önemlisin, o değersiz. Bunu devamlı içinden tekrarla. Dün gece sabaha kadar oyun oynadığından, bundan dolayı başının ağrıdığından bahset. Kavga ettiğin dolmuşçuyu, paraya sıkışmanı, arkadaşının anlattığı komik fıkrayı, küçük kardeşinin yolda giderken b*ka bastığını anlat. Ama odak her zaman sen kendin olmalısın.
- Vücut teması yasak. Yaklaşırsa uzaklaş. Saçına dokunmaya çalışırsa kafanı geri çek. Neden öyle yaptığını sorarsa hiç çekinme; "dokunmak yasak, o zaman başkaydı bu zaman başka" de.
- Yanında bir kız görürsen... ALLAAAAAH. Kızı övgülere boğ. Çok aşırı kırolaşmadan bildiğin asıl. Ama bir daha aynı kızla karşılaşırsanız ismini unut.
- Yanında bir erkek görürsen..... bu zor biliyorum ama sakın sinirlenme. Erkekle normal yeni tanıştığın biri imiş gibi konuş. Sonradan bu konuyu konuşursanız bu erkeği ÖV. Sen yerersen ve kız o erkeğe bir değer addediyorsa, erkeği savunmaya geçer ve yaptığı aşırı savunmaya kendi inanır, o erkeğe aşık olur. Hatırlarım üniversite 2. sınıfta bir arkadaşıma bir kilo baklava göndermiştim, "beni çekiştire çekiştire kızı bana aşık ettin sağol" diye. Sen översen "o kadar da değil yahu" konuşması açılabilir. Açılmazsa övmeyi abartma.
- İlk yakınlaşma belirtisinde yelkenleri salıverme. Üniversite ilk senem, ilk kız arkadaşım.. Ayrıldık, yukardaki taktiklerle kızı geri kazandım. Kazandığım anda kendimi salıverince kız ikinci kez popo kısmıma salladı bir tekme. Sen değerlisin, o değil. Bunu açık et, sen ona aşkını verdin zamanında, o değerini bilmedi. Delikanlı adamsın sen, unuttun gitti. Şimdi NEDEN tekrar beraber olasın ki? Sana sebep vermeli, versin.
Yoruldum, yeter.. İşine yararsa bak bu da hacker'lıktır bir nevi..