Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kardeş PC'ni bir servere çevirmek için 1 adet yüksek kapasiteli işlemci ve 10 adet harddisk'e ihtiyacın olcak (işlemci kaç tane harddisk kıldırıyorsa o kadar harddisk takcan) ve PC artık bilgisayar niyrtine kullanamayacaksın çünkü o artık bir server. ve bu arada sevrer yazılımını yüklemen lazım ... hiç basit birşey değil bence hiç uğraşma
kardeş PC'ni bir servere çevirmek için 1 adet yüksek kapasiteli işlemci ve 10 adet harddisk'e ihtiyacın olcak (işlemci kaç tane harddisk kıldırıyorsa o kadar harddisk takcan) ve PC artık bilgisayar niyrtine kullanamayacaksın çünkü o artık bir server. ve bu arada sevrer yazılımını yüklemen lazım ... hiç basit birşey değil bence hiç uğraşma
Bide demişsin yangın çıkar mı diye evet çıkar. Çünkü pc ler server için üretilmemiştir.
Evet süreden dolayı. Hem ne serveri yapıcaksın oraya kaç kişi hangi sıklıkla ne kadar süre bağlanacak ve o sistemde nasıl işlemler yapıcak bunlar senin pc de iş yükü olacak. Bunlarda etkili.Dostum.Voltajda ve soğutucuda bir sorun olmaz ise nasıl yangın çıkabilir ?
Bilgisayarın açık kalma süresindenmi ?
Evet süreden dolayı. Hem ne serveri yapıcaksın oraya kaç kişi hangi sıklıkla ne kadar süre bağlanacak ve o sistemde nasıl işlemler yapıcak bunlar senin pc de iş yükü olacak. Bunlarda etkili.
Pc aynı anda bi kullanıcı tarafından kullanılır. Adı üstünde personel computer. Ama serverda aynı anda çok kullanıcı olabilir. Bu iki kullanım farklı etki oluşturur. Buda normalden daha çok ısınma demektir. Ayrıca fan demişsin. Fanlar arızalanabilir. Serverda ki fanla pc deki aynı değildir. En basitinden ev ortamındaki fan tozlanır severler özel havalandırılan ısısı sabitlenmiş yani ısıl konforu sağlanmış yerlerde bulunur.
İkimizde olamazda anlaştık. Ben şöyle bi örnek vermek istiyorum. Zaten konuda yazmış pc si eskiymiş. Yani eskiden sporcu olan 3000 metreci olan ama hiç maraton koşmamış birinin yaşlanınca aniden maraton koşması gibi. Koşarsa nolur?