Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar merhaba ben THT deki kali linux ve bir kac hacker egitim seti indiriyorum cogunlukla pdf , rar ve zip bunlarin bozulma ihtimali varmi? eger varsa ne yapmaliyim? Simdiden tesekur ederim
Arkadaslar merhaba ben THT deki kali linux ve bir kac hacker egitim seti indiriyorum cogunlukla pdf , rar ve zip bunlarin bozulma ihtimali varmi? eger varsa ne yapmaliyim? Simdiden tesekur ederim
Merhaba, Winrar ile yapılan saklamalar 'katı arşiv' olarak değerlendirilir. Pdf gibi dosyalarıda rar içine alıp, rahataça saklayabilirsiniz. Dosyalarınızda herhangi bir bozulma olmaz.
Antivirus programlari rar zip vs i tarayinca icindeki viruslari goruyormu?
Evet, kaliteli anti-virüs'ler dosyaları ayıklayarak bütün zararlı yazılımları silebilirler veya karantina bölümlerine kaldırabilirler. Çoğu anti-virüs yazılımının ayarlar bölümünde 'beyaz liste' diye adlandırılan bir bölüm olur. Bu bölümde taranmasını istemediğiniz dosyaları seçersiniz ve tarayıcı asla o dosyalardan birşey silmez. Beyaz listesi bulunan bir anti-virüs örnek programı; Bit defender kullanabilirsiniz. Herhangi bir ihtimale karşı arşivinizi harici bir harddisk'te saklamanızı öneririm.
Üsteğmenim ben 2 aydan sonra askere gidicem Azerbaycanda askerlik 1 yil 6 ay bu zaman icerisinde antivirusuz bir bilgisayarda tum dosyalar pdf rar zip vs hepsi bir rarin icine atsam gelince cikarip kullana bilirmiyim? bozulma olurmu?
Rahatça kullanabilirsiniz, bozulma olmaz.