Peki bu pc nasıl?

rucuer2000

Uzman üye
8 Ocak 2013
1,874
1
Pc güzel ama çok pahalı bekle fiyatı düşer acil pcye ihtiyacın varsa al yoksa bekle

Edit:Benim amcam pc mühendisi bilgisayarlar dolar üzerinden fiyat alıyor diyo dolar düşünce al .
İyi günler
 

IvaNN

Üye
12 Ağu 2012
125
0
Kardeş Her Ay Yeni Pcler Çıkıyor Aynı Fiyata Daha Güzelini Alabilirsin Fakat Bana Göre İllaki 2000TL Verecem Diyorsan Vatan Computer den Toplama Yap Görevlilere Kaç TL Lik İstiyorsan Söylersin Onlar Sana En İyisinden Oyun Pcsi Yaparlar

Bişey daha sorcam freedos diyo işletim sistemi yukarda arkadaş sormuş bunun işletim sistemi free dos diye format atarsa garantisi gidermi?
 

SkyLeoNz

Katılımcı Üye
28 Ocak 2012
483
0
C:/Windows..
O Fiyatlarda Ariyorsan..
i7 3ghz İşlemci
8gb Ram
128 bit değil 256 bit ekran karti 1yada 2gb
öncelik özellikleri böyle olan birşey almanı tavsiye ederim :)
Disk hizina dikkat et genellikle 5400rpm oluyor ama bulabilirsen onuda 7200 al derim :)
Biraz fazla istiyorum sanırım ama :)
ha illa bu olsun diyorsan başka yerlerede bak fiyat araştır..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.