PenisiyLe otobüs Çekti :D

BLuєćяσwηz

Uzman üye
4 May 2008
1,697
38
TυякHα¢кTєαм
40238.jpg
Penisiyle otobüs çekti

Endonezya'nın başkenti Cakarta'da yüzlerce kişilik kalabalık ilginç bir rekor denemesi için bir araya geldi. Şehrin 489'uncu yıldönümü kapsamında düzenlenen etkinliklerde en güçlü erkek yarışması düzenlendi
Endonezya'nın başkenti Cakarta'da yüzlerce kişilik kalabalık ilginç bir rekor denemesi için bir araya geldi. Şehrin 489'uncu yıldönümü kapsamında düzenlenen etkinliklerde en güçlü erkek yarışması düzenlendi.

Endonezyalı Jaja Stone 9 tonluk bir otobüsü cinsel organına bağladığı bir iple çekerek "erkekliğini" kanıtladı. Şaşkın kalabalığın meraklı bakışları arasında otobüsü tam 50 metre çeken Stone, sembolik olarak şehrin erkeği unvanını da almış oldu.


Ödülünü belediye yetkililerinden alan Stone, "Başaracağımı biliyordum. Güçlü bir vücut yapısına sahibim. Yıllardır spor yapıyorum. Yeni rekor denemelerine açığım" diye konuştu. 29 Haziran'a kadar sürecek yıldönümü kutlamalarında spor etkinliklerinden konserlere kadar birçok alanda yapılan kültürel faaliyetler hem Endonezyalılar hem de yurtdışından gelen birçok turist tarafından yoğun ilgi görüyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.