Perfect Keylogger hakkında bir sorum var?

marlborotouch06

Yeni üye
31 Eki 2012
15
0
Perfect Keylogger

Merhaba. Buna benzer bir konuyu bilgisayar güvenliği kısmına yazmışım, yanlış yermiş sanırım. Yöneticilerden özür dilerim.

Ben eşimin bilgisayarına perfect keylogger yükledim, test mailleri geldiği halde ve ben eşimin bilgisayarında gezerken ki girdiğim sitelerin logları geldiği halde eşim ertesi gün işyerindeyken bana mail gelmedi. Burada soru sordum cevabını alamadım ben de başka bir yol denedim.

Kendi bilgisayarıma kurdum ve windows klasöründen bir exe dosyasını perfect keyloger ile eşleştirdim. Elimdeki oluşan exe dosyasını eşimin bilgisayrına flash disk ile atsam ve çalıştırsam, artık mailleri alabilir miyim?
 
Son düzenleme:

marlborotouch06

Yeni üye
31 Eki 2012
15
0
Sorduğum soruya cevap yazılmayınca tekrar tekrar yazmaktan nefret ederim, yazana da kızarım, ama bu konu benim için çok önemli hiç bilen eden yok mu?:( acil cevap alamayacak mıyım ben?:(

windows klasöründeki bir tane exe dosyasının masaüstüne kopyala yapıştır yaptım sonra perfect keylogger ile eşleştirdim, şimdi o exe dosyasının eşimin bilgisayarına flash disk ile atıp çalıştırsam artık mail alabilir miyim?

Hiç mi bilen yok:(
 

marlborotouch06

Yeni üye
31 Eki 2012
15
0
dosya tam kurulmamıs olabilir . veya pmb hatası vermiştir

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Sonunda sesimi duyan oldu. Benim merak ettiğim artık o değil.

Kendi bilgisayarıma kurdum sorunsuz bir şekilde. Windows klasöründen bir tane exe dosyasını kopyaladım, masaüstüne yapıştırdım, sonra keylogger ile bunu eşleştirdim. Buraya kadar hiçbir sorun yok.

Oluşturduğum bu exe dosyasını, okuduğum kadarıyla karşı tarafa göndermek ve onun çalıştırmasını sağlamak lazımmış. Ben bunu yapamam. Bunun yerine bu exe dosyasını flash disk ile eşimin bilgisayarına kopyalasam, o bilgisayarda çalıştırsam aynı işlem olmuş olur mu, bu işe yarar mı yani?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.