| | PeRFeCt KeYLoGGeR YaRDıM +Msn + İnt.Explorer Yardım ? | |
Arkadaşlar netten 2 adet perfect keyloger indirdim Nod32 iLe tarattım ikisinide. Birinin Taramasında Deişik Virüs Çıkıyor İşte sonuçlar Lütfen perfect keyloger kullananlar Bu Virüsler Sizdede Varmı ikisinede Bakın Lütfen ? Hangisi Normal Lütfen YardımLarınızı Bekliyorum
1.Perfect Keyloger
Taranan Nesne Sayısı 64
Etkilenen Nesne Sayısı 4
Win32/Spy.PerfKey.R trojan
Win32/Agent trojan
Win32/Spy.PerfKey trojan
Taranan Exeler
Perfect Keylogger\i_bpk2003.exe » RAR » bpk.exe - Win32/Spy.PerfKey.R trojan
Perfect Keylogger\i_bpk2003.exe » RAR » Setup.exe - probably a variant of Win32/Agent trojan
Perfect Keylogger\i_bpk2003.exe » RAR » bpkwb.dll - Win32/Spy.PerfKey trojan
2.Perfect Keyloger
Taranan Nesne Sayısı 65
Etkilenen Nesne Sayısı
Win32/Spy.Delf.NYE trojan
Win32/Agent trojan
Win32/Spy.PerfKey trojan
PerfectKeylogger2003.EXE/cikti.exe - a variant of Win32/Spy.Delf.NYE trojan
PerfectKeylogger2003.EXE/I_BPK2~1.EXE » RAR » bpk.exe - Win32/Spy.PerfKey.R trojan
PerfectKeylogger2003.EXE » CAB » I_BPK2~1.EXE » RAR » Setup.exe - probably a variant of Win32/Agent trojan
PerfectKeylogger2003.EXE » CAB » I_BPK2~1.EXE » RAR » bpkwb.dll - Win32/Spy.PerfKey trojan
Arkadaşlar bide ben msn açamıyorum
Hata kodu 80048820
genişlemiş hata kodu : 80048411
Herşeyi denedim olmuyo
+ İnternet explorer
İnt.expi açmak istediğimde Sayfa görüntülenemiyor res://ieframe.dnserror.htm Hatası veriyor lütfen kardeşler yardım edin 2 gündür bulamıyorum off onlineyim bekliom cevabları
Arkadaşlar netten 2 adet perfect keyloger indirdim Nod32 iLe tarattım ikisinide. Birinin Taramasında Deişik Virüs Çıkıyor İşte sonuçlar Lütfen perfect keyloger kullananlar Bu Virüsler Sizdede Varmı ikisinede Bakın Lütfen ? Hangisi Normal Lütfen YardımLarınızı Bekliyorum
1.Perfect Keyloger
Taranan Nesne Sayısı 64
Etkilenen Nesne Sayısı 4
Win32/Agent trojan
Win32/Spy.PerfKey trojan
Taranan Exeler
Perfect Keylogger\i_bpk2003.exe » RAR » bpk.exe - Win32/Spy.PerfKey.R trojan
Perfect Keylogger\i_bpk2003.exe » RAR » Setup.exe - probably a variant of Win32/Agent trojan
Perfect Keylogger\i_bpk2003.exe » RAR » bpkwb.dll - Win32/Spy.PerfKey trojan
2.Perfect Keyloger
Taranan Nesne Sayısı 65
Etkilenen Nesne Sayısı
Win32/Spy.Delf.NYE trojan
Win32/Agent trojan
Win32/Spy.PerfKey trojan
PerfectKeylogger2003.EXE/cikti.exe - a variant of Win32/Spy.Delf.NYE trojan
PerfectKeylogger2003.EXE/I_BPK2~1.EXE » RAR » bpk.exe - Win32/Spy.PerfKey.R trojan
PerfectKeylogger2003.EXE » CAB » I_BPK2~1.EXE » RAR » Setup.exe - probably a variant of Win32/Agent trojan
PerfectKeylogger2003.EXE » CAB » I_BPK2~1.EXE » RAR » bpkwb.dll - Win32/Spy.PerfKey trojan
Arkadaşlar bide ben msn açamıyorum
Hata kodu 80048820
genişlemiş hata kodu : 80048411
Herşeyi denedim olmuyo
+ İnternet explorer
İnt.expi açmak istediğimde Sayfa görüntülenemiyor res://ieframe.dnserror.htm Hatası veriyor lütfen kardeşler yardım edin 2 gündür bulamıyorum off onlineyim bekliom cevabları
Son düzenleme: