Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
craxsrat kullanabilrsin veya cypher rat ikiside çok güzel bağlantının kopma olayı sende alakalı ama payloadını yakalanıp kaldırılmasını diyosan bu dediklerim oldukca güzel saklanıyor birde iyi bir şekilde fudlarsın play protecti atlatırsın misss gibi tertemiz olurhocalarım düşük modelli samsung için persistent rata ihtiyacım var. ne önerirsiniz. androrat crazyrdp yapsam güzelce çalışırmı. varmı başka öneriniz. bağlantı kopmaması lazım. çokta fud olması önemli değil
dediklerinizi yapabilirim. vds alıp ratı vdse baglayacam. bende crax7.6 var zaten. baglanti kopma olayi neden olabilircraxsrat kullanabilrsin veya cypher rat ikiside çok güzel bağlantının kopma olayı sende alakalı ama payloadını yakalanıp kaldırılmasını diyosan bu dediklerim oldukca güzel saklanıyor birde iyi bir şekilde fudlarsın play protecti atlatırsın misss gibi tertemiz olur
eyvallah hocam
vds alıp deneme bence boşuna çünkü birkaç kere bende vds den tünel açtım kolay oluyor diye ama vds sağlayıcıları fark ettiği an direk kapatıyolar vds seninde paran ve emeğin boşa gitmiş oluyor en sağlıklı kendi wifine port açmak ama dikkatli kullancan yada vps+frp yapabilirsindediklerinizi yapabilirim. vds alıp ratı vdse baglayacam. bende crax7.6 var zaten. baglanti kopma olayi neden olabilir
crax ile nasil yapabilirim hocam frpyi. kendi toolumu yazmammı gereklivds alıp deneme bence boşuna çünkü birkaç kere bende vds den tünel açtım kolay oluyor diye ama vds sağlayıcıları fark ettiği an direk kapatıyolar vds seninde paran ve emeğin boşa gitmiş oluyor en sağlıklı kendi wifine port açmak ama dikkatli kullancan yada vps+frp yapabilirsin
bu arada forumda 2 kişide duydum. kendilerine sordum. araştırma da yaptım. crazyrdp banlamıyormuş. direkt ona kursam nolurvds alıp deneme bence boşuna çünkü birkaç kere bende vds den tünel açtım kolay oluyor diye ama vds sağlayıcıları fark ettiği an direk kapatıyolar vds seninde paran ve emeğin boşa gitmiş oluyor en sağlıklı kendi wifine port açmak ama dikkatli kullancan yada vps+frp yapabilirsin
valla onu denemek lazım da kendi içindede var zaten craxsratın ama onalr çalışmıyo galiba artık diye biliyorumbu arada forumda 2 kişide duydum. kendilerine sordum. araştırma da yaptım. crazyrdp banlamıyormuş. direkt ona kursam nolur
eyvallah hocamvalla onu denemek lazım da kendi içindede var zaten craxsratın ama onalr çalışmıyo galiba artık diye biliyorum