//Phantom VPN by BiGSLauGHTeR

BiGSLauGHTeR

Katılımcı Üye
9 Eyl 2015
781
0
Edirne
Dostum çok Güzel olmuş Eline saglık şu üyelik kaydı olayını hallet bence face sayfasına yönlendiriyor :D bide daha hızlı olabilirdi bazı antiler virüs olarak algılıyor

Üyelik kaydı için Facebook sayfasına mesaj atman yeterli. Hızı ping olarak ele alıyorum. Çünkü zaten hızı neredeyse sonuna kadar zorluyor. Ping olarak da fazla değil. Surf için istersen diğer sunucuları kullanabilirsin. EU 1 ve EU 2 daha çok indirme ele alınarak düzenlendi. Antivirüsler neden virüs olarak görüyor hiçbir fikrim yok. Sanırım şifrelerken hata yapıyorum. :D Kullandığın için teşekkürler. :)
 

BiGSLauGHTeR

Katılımcı Üye
9 Eyl 2015
781
0
Edirne
IDM TESTLERİ

İndirmeler için genelde tercih edilen internet download manager ile muhteşem sonuçlar...

Normal İnternet

X008DD.png


Phantom VPN ile İnternet

brrZgj.png


Türk Telekom üzerindeki çalışmam son hızıyla devam ediyor. :) Takipte kalın!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.