Phishing - MAVİ TİK (İNGİLİZCE) + KOŞULLAR (TÜRKÇE VE İNGİLİZCE) + LOGİN (İNGİLİZCE) / SCRİPT VE TASLAKLARI / Domain - Hosting - SSL Alma !

Bunnysoprain

Yeni üye
1 Ocak 2019
12
0

ÖNCELİKLE SELAMÛN ALEYKÛM !

BAŞTAN BELİRTEYİM SCRİPTLER BANA AİT DEĞİLDİR !

Uzun zaman aradığım ve herkesin ihtiyacı olduğunu düşündüğüm script ve taslakları sizlerle paylaşmak istedim. Hepsinin altta görselini veremeyeceğim. Ama emin olun ki o kadar aradım taradım içlerinden en güzellerini ve inandırıcılarını seçtim. Eminim ki sizde beğeneceksiniz. Elimde 6 tane çok güzel taslak var. Ufak değişiklikler yapıldığı taktirde spamdan kurtulacaktır. Ben spama düştüğünde ufak değişiklikler yaparak kullanmaya devam ediyorum.

[ Login scripti hariç hepsinde ip vermektedir.]

Sizlere Hosting Domain Ve SSL Sertifikası alabileceğiniz siteleri de belirtiyorum. Bu yazıyı telefondan hazırladığım için fazla detaylı olmayabilir. Daha detaylı anlatacak kardeşlerim bu konunun linkini kendi konularında belirtmeleri yeterlidir.

[COLOR="#green"]

Koşul Scriptinden Bir Görsel ;






########################################

~ Hosting Sitesi ~

TIKLA


WebHost kaliteli bir hosting firmasıdır fakat sitenizde sağ altta kendi reklamlarını yapmaktadırlar. Bunu kaldırmak içinde vermiş olduğum kodu kendi index dosyanıza head ve style tagları arasına yapıştırınız.

Kod:
<head>
<style
img[alt="www.000webhost.com"]{display:none;}
</style>
</head>


~ Domain Sitesi ~

TIKLA

~ SSL Sertifikası ~

TIKLA

########################################

~ Mavi Tik Scripti [İngilizce] ~

TIKLA

VIRUS TOTAL

~ Login Scripti [İngilizce] ~

TIKLA

VIRUS TOTAL

~ Koşullar Scripti [ İngilizce ] ~

TIKLA

VIRUS TOTAL

DEMO


~ Koşullar Scripti [ Türkçe ] ~

TIKLA

VIRUS TOTAL

########################################
[/COLOR]


Sizlere en ufak dahi faydam olduysa ne mutlu. Başka yerde gördüyseniz lütfen ordan çaldın demeyin. Başta belirttiğim gibi hepsini bir başlık altında sizlere kolaylık olsun diye topladım. Bi teşekkürünüzü eksik etmezseniz sevinirim.

Taslakları burdan atamadığım için özel mesaj atarsanız en kısa sürede atarım. İyi Forumlar :)


 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.