Arkadaşlar bana çalışan phishing ve SMS bomb hazır tool önerebilir misiniz? Bugüne kadar birçok tool buldum ama çalışmadılar veya çalıştıramadım. Lütfen yardımcı olur musunuz?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pkg install git -y&&git clone GitHub - Umutkara-tools/SMS-ATTACKArkadaşlar bana çalışan fishing ve SMS bomb hazır tool önerebilir misiniz? Bugüne kadar birçok tool buldum ama çalışmadılar veya çalıştıramadım. Lütfen yardımcı olur musunuz?
[!] MESAJ ATMA ÖZELLİĞİ TEXBELT SİTESİNDEN KAYNAKLIpkg install git -y&&git clone GitHub - Umutkara-tools/SMS-ATTACK
cd SMS-ATTACK &&chmod 777 sms-attack.sh&&bash sms-attack.sh
Saldırıyı farklı bir numaraya dener misiniz?[!] MESAJ ATMA ÖZELLİĞİ TEXBELT SİTESİNDEN KAYNAKLI
BU NUMARADA Kİ ÜLKE İÇİN ENGELLENMİŞTİR..
böyle bir hata verdi
mesaj gönderildi diyor ama telefonda mesaj gelmiyorSaldırıyı farklı bir numaraya dener misiniz?
TBomb fix yemedi mi yaSMS bomb için TBomb kullan gayet iyi bence.Phising için zhpisher
impulse fix yemişti benim bildiğim yine de deniyelimhttps://www.turkhackteam.org/resources/impulse.422/
Kusursuz çalışan sms spam tool nasıl kullanacağınızı anlattım araça bakabilirsiniz
Nasıl Fix yiyorki ne oluyorimpulse fix yemişti benim bildiğim yine de deniyelim
Çalışıyor değerleri 9999 olarak girerseniz daha fazla gönderirimpulse fix yemişti benim bildiğim yine de deniyelim
herkes sürekli kullandığından bir süre sonra çalışmaz hale geliyor kodu yazan kişinin github'a bida kodlaması gerekiyor sonra sorun düzeliyorNasıl Fix yiyorki ne oluyor
Şimdi termuxa kurum denedim Tabi b kercekden mesaj göndermiyor peki kodu paylaşan kişi peojesninin fiş yediğini nerden görebilirherkes sürekli kullandığından bir süre sonra çalışmaz hale geliyor kodu yazan kişinin github'a bida kodlaması gerekiyor sonra sorun düzeliyor
o nasıl görür bilmiyorum ama kendi denerse farkına varır diye düşünüyorum impulse tbomb gibi toollar fixli şuanŞimdi termuxa kurum denedim Tabi b kercekden mesaj göndermiyor peki kodu paylaşan kişi peojesninin fiş yediğini nerden görebilir
Bot Şuanda Kaldırıldı O yüzden İşe Yaramıyor...mesaj gönderildi diyor ama telefonda mesaj gelmiyor