Merhaba Değerli Forum Üyeleri, Bugün Sizlere ZPHISHER Tanıtmak İstiyorum. Bazılarımız Bilir , Bildiğiniz Üzere Social Engineering (Sosyal Mühendislik) Dünya'da Kullanılan En yaygın akıl çelme , kandırma amaçlı kullanılan toollardan biridir. Zphisher sosyal mühendisliğin en gelişmiş ve yaygın kullanılan tooldur. Bu toolu kullanarak insanların (etik değildir gerekmediğinde kullanmayınız)! Hesapları çalınabilir sosyal medya , web siteleri vs. Bu tool sadece bir tool değil sizlerinde halkla ilişkileriniz açısından yetenekli akıl çelme yapabilmeniz gerek örneğin "Merhabalar, İnstagram hesabınızın doğrulamasını yapmazsanız hesabınız kapatılacaktır lütfen aşşağıdaki linke giderek hesabınıza giriş yapınız!" Gibi e-postalar atılabilir ve kişi o linke gidince sanki karşısında gerçekten instagram hesap giriş sayfasıymış gibi bir site olur hesap bilgilerini girer ve sizde görebileceksiniz. Bu toolla istediğiniz bir web sitesinin birebir aynısını 1 dk gibi bir sürede yapıp size linki verir.
İLK DEFA TOOL ANLATIYORUM HATALARIM OLABİLİR KUSURA BAKMAYIN UMARIM BEĞENİRSİNİZ
HİÇBİR SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM BU TOOLLAR ETİK DEĞİLDİR! LÜTFEN KENDİ ORTAMLARINIZDA DENEYİNİZ!!
1)Terminali Açın
$/sudo update
$/sudo upgrade -y
$/git clone GitHub - htr-tech/zphisher: An automated phishing tool with 30+ templates. This Tool is made for educational purpose only ! Author will not be responsible for any misuse of this toolkit !
$/cd zphisher
zphisher/sudo bash zphisher.sh
KURULUM BU KADARDI UMARIM BİLGİNİZE BİLGİ KATMIŞIMDIR.
İLK DEFA TOOL ANLATIYORUM HATALARIM OLABİLİR KUSURA BAKMAYIN UMARIM BEĞENİRSİNİZ
HİÇBİR SORUMLULUK KABUL ETMİYORUM BU TOOLLAR ETİK DEĞİLDİR! LÜTFEN KENDİ ORTAMLARINIZDA DENEYİNİZ!!
1)Terminali Açın
$/sudo update
$/sudo upgrade -y
$/git clone GitHub - htr-tech/zphisher: An automated phishing tool with 30+ templates. This Tool is made for educational purpose only ! Author will not be responsible for any misuse of this toolkit !
$/cd zphisher
zphisher/sudo bash zphisher.sh
KURULUM BU KADARDI UMARIM BİLGİNİZE BİLGİ KATMIŞIMDIR.