Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güncel çalışan yok diye biliyorum. Kodlama bilginiz yoksa İnternetten hazır İndex'i alsanız bile PHP veya XML ile veri tabanına bağlama işlemini bilmiyorsa ız yapamazsınız.Öncelikle Merhaba. Güncel calışan phishing toolu varmı ? Yoksa nasıl kendi phishing sitemi oluştura bilirim kodlama bilgim yok.
tesekurlerGüncel çalışan yok diye biliyorum. Kodlama bilginiz yoksa İnternetten hazır İndex'i alsanız bile PHP veya XML ile veri tabanına bağlama işlemini bilmiyorsa ız yapamazsınız.
zphisher kullaniyordum simdi calismiyorzPhisher Tool'u Çalışmaktadır Kurulum Filan Basit Diğer Toollara Benzemekte Buradan Ulaşabilirsiniz.
tesekurTavsiyem free dominle bir tane hazır phishing scripti ile halledersin illede tool dersen ngrok ile darkphisi kullanabilirsin
bununla ilgili konu varmi forumda ? varsa linki ata bilirmisiniz rica etsemTavsiyem free dominle bir tane hazır phishing scripti ile halledersin illede tool dersen ngrok ile darkphisi kullanabilirsin
link kullanımı yazıyor içindebununla ilgili konu varmi forumda ? varsa linki ata bilirmisiniz rica etsem