Öncelikle Herkese Selamlar internetden Şöyle Bir Script Buldum Ve Elimde Hazır Hesap Kaynağı Var Diye Değerlendireyim Dedim Fakat Script Fake Birşey Ama Ben Gerçek İstiyorum Birilerini Kandırmak İstemiyorum Diye Bu Scripte Bazı Şeyler Eklemek İstedim Fakat Bilgim Yetmedi Sonrada Burada Konu Açayım Dedim Yardım Ederler Diye Düşündüm Şöyle Birşey İstiyorum Şu Scripte <Link kaldırılmıştır, VirusTotal ekleyin> Puan Toplandıkda Kilit Açıldığında Ve Buttona Tıklanınca Puanı Silmesi Ve Hesap Vermesini İstiyorum Şöylede Olur Ben Hesapları Hastebin Gibi Sitem Var Oraya Atırım Ora Yönlendirir Ve Alırlar Fakat Yapamadım Bilgim Yetmedi Ve Puan Almak İçin Bir Button Eklenmesini İstiyorum O Buttona Tıklayınca tr.link den Kısaltılmış Bir Linke Yönlendiricek Orayı Geçince Puanı Alıcak Fakat invite Kısmıda Kalıcak.
Yazdıklarımı Okuduğunuz İçin Teşşekürler.
Konuda Paylaştığım Linklerin Ne Kadar Yasak Olduğunu Bilmiyorum Herhangi Bir Link Silinmeliyse Lütfen Söyleyin.
Yazdıklarımı Okuduğunuz İçin Teşşekürler.
Konuda Paylaştığım Linklerin Ne Kadar Yasak Olduğunu Bilmiyorum Herhangi Bir Link Silinmeliyse Lütfen Söyleyin.
Moderatör tarafında düzenlendi: