Arkadaşlar benim halihazırda bir kaç php script düşüncem var fakat bunları ücretsiz olarak dağıtmak istemiyorum. Lisans işlemini yapsam dahi kodların çok basit bir şekilde değiştirilip ücretsiz bir şekilde internet üzerinden yayımlanabileceğini bilmekte ve bundan çekinmekteyim. En basit örnek olarak vbulletin'i vereyim. vBulletin artık nasıl yaptıysa, internet üzerinde çalışan halinde paylaşımını bulamadım. Lisansı var ancak bu lisansı kontrol eden kodlar en nihayetinde sizin dosya sisteminizde bulunuyor. Biraz uğraşarak bunları değiştirip istediğiniz gibi yayımlayamaz mıyız?
Lisans kontrolü vb. yaptırabiliyorum scripte ancak dediğim gibi, çok kolay bir şekilde değiştirilebilir bilen birisi tarafından.
Özet olarak php scriptimin internet alemine beleş olarak düşmesini nasıl engelleyebilirim?
Lisans kontrolü vb. yaptırabiliyorum scripte ancak dediğim gibi, çok kolay bir şekilde değiştirilebilir bilen birisi tarafından.
Özet olarak php scriptimin internet alemine beleş olarak düşmesini nasıl engelleyebilirim?