Php Dosyalar

devidoff

Katılımcı Üye
22 Ara 2006
458
14
Turquie
PHP

Görüntülü PHP Anlatımı -1- (İngilizce) - Yaklaşık 750 mb (8 Parça şeklinde)

1. Bölüm
https://tik.lat/lM62W

2. Bölüm
https://tik.lat/WFx9T

3. Bölüm
https://tik.lat/sLgyT

4. Bölüm
https://tik.lat/OAmtF

5. Bölüm
https://tik.lat/GiY2Z

6. Bölüm
https://tik.lat/dDxPK

7. Bölüm
https://tik.lat/0yZpf

8. Bölüm
https://tik.lat/WH5kY


Görüntülü PHP Anlatımı -2- (İngilizce) - Yaklaşık 100 mb (4 Parça şeklinde)

1. Parça
https://tik.lat/6Kz2A

2. Parça
https://tik.lat/paWGC

3. Parça
https://tik.lat/X5x1C

4. Parça
https://tik.lat/zmS1r

PHP 5.1.2

php designer

HTML2PHP

Açıklama:

İşte super bir araç*yapana adeta tapacaksınız.Üstelik ücretsiz.HTML kodlarınızı direkt olarak PHP ye dönüştüren mükemmel bir araç.Kullanımı da çok basit.Seçilen html dosyası program üzerine sürüklenmekte ve aynı adlı fakat php uzantılı dosya elde edilmekte
smile.gif
)

PHPDev 4

Açıklama:

PHPDev 4 paketinde PHP'nin 4.2.3 versiyonunun yanında aşağıdaki uygulama ve yazılımlar yer alıyor. -Apache 1.3.27 -MySQL4 -PHPMyAdmin 2.3.2 -Invision Board -PHP Website Yazılım standart PHP'yi yükledikten sonra yüklemeniz gereken her şeyi ve yapmanız gereken tüm ayarları üstlendiği için işinizi büyük ölçüde kolaylaştırıyor. Paket tam anlamıyla kurulduktan sonra kurulumun yapıldığı klasöre giderek işletim sisteminize uygun olan BAT uzantılı dosyanın (Örnek: 2K-NT-XP-phpdev_start.BAT) üzerine çift tıklamalısınız.

FoxServ 3.1

Açıklama:

PHPTriad tarzında hazırlanmış fakat daha fonksiyonel ve daha yeni bir program paketi FoxServ 3.0. Boyutu yaklaşık 29 MB olduğundan Dial-up kullanan üyelerimiz indirmekte zorlanabilir. Fakat gerçekten daha fonksiyonel bir program. NOT: FoxServ içersinde DCP-Portal çalıştırmak isteyen kullanıcılar kurulum işlemi tamamlandıktan sonra windows dizini altında php.ini dosyası içersinde session.save_path değerini c:/tmp olarak değiştirmelisiniz.

Top PHP Studio 0.90 a

Açıklama:

Top PHP Studio* PHP diliyle programlama sürecini kolaylaştırmak için tasarlanmış bir geliştirme aracıdır. Geliştiriciler PHP betiklerini (script) program aracılığıyla kolaylıkla düzenleyebilirler. Program bünyesinde bulunan dahili HTTP sunucusu ve dahili tarayıcı (browser) aracılığıyla* yazılan kodların anında test edilmesi mümkün olmaktadır. Program ayrıca; PHP kod vurgulama* dosya gezgini* fonksiyon tamamlama* hazır kodlar ve sekmeli MDI ara yüzü gibi pek çok kolaylık sunmaktadır.

PHP El Kitabı

Açıklama:

PHP'ye yeni başlamış arkadaşlarımız için gerçekten çok güzel kaynak olan PHP El Kitabı'nı sizlere sunuyoruz. Aslı www.linux-team.com adresinde bulunan bu kaynak www.turk-php.com adresindeki makalelerden derlenmiştir.

PHP-Manuel Türkçe

Açıklama:

PHP dilini öğrenmek istiyorsanız PHP Manuel mutlaka elinizin altında olmalı. PHP dili içerisindeki hemen hemen tüm fonksiyonların anlamlarını ve nasıl kullanıldıklarını bu dosyadan kontrol edebilirsiniz. Herkese tavsiye ediyorum.

PHPMyAdmin 2.3.3pl1

Açıklama:

MySQL veribankasını kontrol etmenizi sağlayan en iyi araçlardan bir tanesi. Kullanmanız tavsiye edilir

MySQL 3.23.51 (win)

Açıklama:

PHP ile en uyumlu çalışan veribankası. Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu veribankasını kullanarak PHP ile dinamik Web Siteleri yapabilirsiniz.

PHP-Triad 2-2-1

Açıklama: Kendi bilgisayarınıza direkt olarak Apache Server* MySQL* PHP yi bir arada kurmanızı sağlayan bir programın en son versiyonu. Eski versiyona göre en büyük farkı Kontrol Panel'in eklenmiş olması.

MySQL-Front 1.17

Açıklama: Gerek Web üzerindeki* gerekse local olarak MySQL veri tabanınızı yönetmenizi sağlayan çok güzel bir program. Bu ücretsiz yazılımı denemenizi öneriyoruz.

Easy PHP

Açıklama: PHP-Triad gibi sisteminize PHP ile ilgili herşeyi tek seferde kuarn bir kurulum programı. Direkt olarak kendi dizini içersine PHP* Apache WebServer* MySQL\'u kuruyor.

PHPEd 3.xx

Açıklama: PHPEd* PHP ile kod yazanlar için yazılmış olan ideal bir text editörü. PHP komutlarını ve değişkenleri siz yazarken tamamlama gibi özellikleri ile diğer text editörlerden kendisini farklı kılıyor. En son surumu.

The PHP Photo Archive

Açıklama: The PHP Photo Archive * PHP ile geliştirilmiş bir fotoğraf albümü uygulaması.Albüm uygulaması isteyenlere.

PHPShop

Açıklama: phpShop * online alışveriş için geliştirilmiş çok güzel bir PHP tabanlı uygulama*birçok farklı veritabanı desteği bulunmaktadır.

PHP Pdf creation

Açıklama: PHP kullanarak PDF dokumanları oluşturabilceğiniz mükemmel bir uygulama kesinlikle seveceksiniz.Font destegi de mevcut.

@moonface.PHPanket.v1.0

Açıklama: Cookie ile çalışan kullanışlı bir anket sripti.

PHP-Login 1.0

Açıklama: İster HTML olsun ister PHP olsun* eğer hostunuz PHP ve MySQL u destekliyorsa sizinde basit bir şekilde Üyelere Özel bölümleriniz olabilir. Yapmanız gereken bu dosyayı indirmek ve benioku.txt dosyası içersindeki işlemleri yapmak.

Toplist Türk

Açıklama: Başlangıç düzeyinde hazırlanmış bir toplist uygulaması* geliştirilmeye açık. Proje deneme olarak hazırlandığı için herhangi bir güvenlik kontrolü yapılmamıştır. Kullanıcı değişiklik için login olduğunda yukarıda ki üye id kontrol edilmemiştir.

DCP-Portal Ek Dosyalar

DCP-Portal 5.5 Pop-up Mesaj Modülü

Açıklama: Bu modül ile* site içi mesajların* üyelere Pop-up olarak gösterilmesi sağlanıyor.

DCP-Portal 5.XX Wap Modülü

Açıklama: DCP-Portal 5.XX için yazılmış bulunan wap modülü.
Dosyayı indirdikten sonra* *içerisindeki "Wap" klasörünü ana dizine koymanız yeterli. "Wap" klasörü içerisinde "config.php" içerisinde

$site_adi="Sitenizin İsmi";
$dbhost='localhost';
$dbuser='root';
$dbpass='';
$dbname='dcp';

Bölümlerini kendinize göre düzenlemenizle birlikte wap siteniz kullanıma açılacaktır.

DCP-Portal 4.XX Wap Modülü

Açıklama: DCP-Portal 4.XX için yazılmış bir wap modülü. wap.zip dosyasını sitenizin ana dizininde "wap" adında bir klasöre açtıktan sonra klasörün içerisinde "config.php" dosyasında gerekli düzenlemeleri yapmanız yeterli. Artık sizinde bir Wap siteniz var.

DCP-Portal 5.4 - 5.5 Güncelleme Paketi

Açıklama: DCP-Portal 5.4 ün 5.5 verisyonuna güncelleştirme paketi.

DCP-Portal 5.3 --5.3.1 update dosyası

Açıklama: DCP-Portal 5.3 üzerindeki güvenlik açıklarının güderilmesi için güncelleştirme paketi* Direkt site ana dizinine açılması yeterli. Database üzerinde bir değişikliğe gerek kalmıyor.

Hava Durumu Bloğu

Açıklama: DCP-Portal ile kurmuş olduğunuz site içersine ziyaretçilerin Hava Durmunu anında öğrenebilecekleri bir blok koymak istermisiniz? İşte tam istediğiniz gibi bir block. Zip dosyası içersinde benioku.txt dosyasında gerekli açıklamalar var

DCP-Portal 4.xx Referans Modülü

Açıklama: DCP-Portal içersinde Default olarak bulunmayan* sitenize gelen ziyaretçilerin hangi sitelerin linklerinden sitenize ulaştığını görmenize yarayan Referans Modülü...

Kurulum ve kullanımla ilgili geniş açıklama zip dosyası içersinde "benioku.txt" dosyası içersinde mevcut.

DCP-Portal 4.x User Online Scripti

Açıklama: DCP-Portal içersinde default olarak bulunmayan User Online bölümünü* bu scripti kullanarak yapabilirsiniz.

DCP-Portal 4.5 Download Update Dosyası

Açıklama: DCP-Portal 4.5 admin download bölümünde dosya eklemek istediğinizde Upload etmenizi ister. Bunu URL ekleme işlemi şekline getirmek için ilgili update dosyası. Zipli dosyayı direkt ana dizinde ADMİN klasörünün içine açmanız yeterli.

İçerik Yönetim Scriptleri

PHP-Nuke 7.5

Açıklama: Popüler içerik yazılımı PHP-Nuke'un en son versiyonu. Kurulum kullanım için site içersindeki makalelerden faydalanabilirsiniz.

DCP-Portal 5.5

Açıklama: DCP-Portal\'ın bu yeni versiyonunda ekteki özellikler yer almaktadır.

İçerikler için oylama
Linkler için oylama
İçerik eklerken metin dosyası import etme
Ana sayfaya featured.htm ile özel modül ekleme
Ana sayfada yayınla seçeneği
Linklerin yeni pencerede açılması
Ayrıca HTML editör* resim yükleme ve önizleme özelliklerine sahip yeni bir editör ile değiştirildi.
Tüm dosyaları yükledikten sonra update.php dosyasını çalıştırmayı unutmayınız.

Kitaplar


Advanced PHP For Web Professionals - İngilizce - 368 Sayfa


İNDİR

Türkçe PHP Kitabı (Yazar : Hakkı Öcal) - 113 Sayfa

İNDİR

PHP 5 Power Programming - İngilizce - 720 Sayfa

İNDİR

İngilizce PHP Kitabı : PHP and MySQL Web Development - 912 Sayfa

İNDİR

PHP Güvenliği El Kitabı

Daha detaylı bilgi için TIKLA!

Ulaşmak için TIKLA

Smarty İçin El Kitabı

Smarty Nedir ? Neler Yapılabilir ? Nasıl kullanırım nasıl başlamalıyım nereden başlamalıyım gibi bir
sürü soru olabilir aklınızda belki de sorularınızın bütün çözümü bu kitap olur ne dersiniz ? bir
deneyin Smarty konusunda bütün içerigin hemen hemen anlatıldıgı Kitabına

İNDİR [/b]

Smarty İçin Başlangıç Seviyesi Anlatımlar - 17 sayfalık bir kitap

[URL="http://www.witkey.org/smarty/Smarty-Manual.pdf"]İNDİR


PHP İçin Türkçe El Kitabı - Örnekler ve Açıklamalar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.