Y YEDEKLAP Üye Katılım 23 Nis 2013 Mesajlar 99 Tepkime puanı 0 Kredi 0 2 May 2014 #1 Merhaba arkadaslar sımdı soyle bı sorun var bır tablo olusturup yanı sunun gıbı otomatik mysqldan veya bır panel olsuturup anlık guncelleme yapmam mumkunmudur.
Merhaba arkadaslar sımdı soyle bı sorun var bır tablo olusturup yanı sunun gıbı otomatik mysqldan veya bır panel olsuturup anlık guncelleme yapmam mumkunmudur.
S S4cuRiTy EneMy Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 24 Nis 2012 Mesajlar 8,773 Tepkime puanı 6 Konum root@server Kredi 0 2 May 2014 #2 Musql ile ilgisi yok php ile yapilir o dedigini yaptim cunku bikac tane php dosyasi aticam sana sitene ekle anlik gunceellleme haric Oyla 0 Downvote
Musql ile ilgisi yok php ile yapilir o dedigini yaptim cunku bikac tane php dosyasi aticam sana sitene ekle anlik gunceellleme haric
Y YEDEKLAP Üye Katılım 23 Nis 2013 Mesajlar 99 Tepkime puanı 0 Kredi 0 3 May 2014 Konuyu başlatan #3 ben sana mesaj gonderemıyorum nedense bana baska bır ıletısım adresı verebılırmısın Oyla 0 Downvote