PHP fom mail gönderme

foreign

Katılımcı Üye
5 Ocak 2007
297
0
byethost13.com adresinden aldığım hostta aşağıdaki form.html ve mail.php dosyalarını yükledim ama girilen form değerleri mailime gelmiyor.yanlış olan neresi ?

form.html dosyasındaki kodlamam;

<html>
<body>
<form action="mail.php" method="POST">
Name: <br><input type="text" name="name"><br>
Message: <br>
<textarea rows="10" name="request"></textarea>
<input type="submit" name="submit" value="SEND">
</form>
</body>
</html>

mail.php dosyasindaki kodlamam;

<?php
$name = $_POST["name"];
$request = $_POST["request"];

$to="[email protected]";
$subject = "Deneme Maili";
$body = "Otomatik Mesajdır.Bu mesajı cevaplamayınız. \n\n $request";

mail ($to,$subject,$body);

echo " Mesajınız Gönderildi! Başka bir mesaj göndermek için <a href='form.html'>Burayı Tıklayın!</a> ";
?>
 

qazwsx

Yeni üye
18 Eyl 2007
7
0
Mail fonksiyonu ile bilrlikte başlık (header) bilgileri gönderilir. Bugün bir çok eposta sağlayıcısı bu başlık bilgilerine bakarak epostanın güvenilirliğini belirliyorlar. Bu yüzden gönderdiğiniz veya göndermediğiniz başlık bilgileri önemli. Sizinki de bundan gitmez. Kodunuzu denemedim ama bu haliyle kendi sunucunuza ait eposta adresleri dışında bir yere göndermeniz zor. İlla kendim yapacağım derseniz "php", "mail (eposta)", "header (başlık)" kelimelerini kullanarak internette araştırıp, bulduğunuz bilgilerle kodunuzu yeniden düzenlemelisiniz. Eğer bu işten çok anlamıyorsanız veya uğraşmak istemiyorsanız scortyu arkadaşımın önerdiğine benzer hazır eposta gönderme kodlarını kullanmalısınız.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.