Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, PHP ile Oyun Sunucusu ( CS:GO - Minecraft Gibi. ) Yönetmek İstiyorum Fakat Bunun Hakkında Bilgi Bulamadım.Nasıl Bilgi Bulabilirim.
Örn : Nitrado,Rabisu,Oynucaz Gibi Paneller.
CS:GO bilmiyorum aynı mantık mı ama CS 1.6'daki panelleri incelediğimde mantık oyun dosyalarını yönetmekten ibaret. Misal sunucuda yetki işlemleri için bir *.txt dosyasında kişinin ismi boşluk a123 gibi şeyler vardı tam hatırlamıyorum slotluk/tam yetki/vip/normal admin gibi yetki tiplerini o sayılar belirliyor. Panelde ise siz arayüzden ayarlamaları yapıyorsunuz panel ise *.txt dosyasını düzenliyor. Mod ayarlamalarını ise hazır *.amxx dosyaları var onları sunucu klasörüne ekliyor veya siliyor. Oyuncu atma ve yasaklamaları yine aynı şekilde bir mod klasörünün içerisindeki *.txt dosyasını düzenleyerek yapıyor. Onun haricinde sunucuyu açıp kapatma, kaç kişi olduğunu gösterme gibi şeyleri nasıl yaptıklarını incelemedim.
Hazır olarak bulacaksan biraz zor çünkü paylaşılsa bile sıkıntılar çıkıyor.