Z zesh Yeni üye Katılım 5 Ocak 2013 Mesajlar 15 Tepkime puanı 0 Konum Kırklareli / İstanbul Kredi 0 16 Ocak 2013 #1 Selamün aleyküm arkadaslar ben php diline gecis yapıcam ama birçok videoda sıkılıyorum uykum geliyor tam kafamı ona veremiyorum müzik acıyorum facede takılıyorum dikkatim hemen dagılıyor vsvs 2 yıllık bilg. prog. okuyorum programlama dersinde c görüyoruz c de kendimi gelistirme aşamasındayım php ile c biraz benzer yapıda bu yüzdende php dede kendimi gelistirmek istiyorum ve öncelik olarak kitap almayı dusunuyorum önerebileceginiz kitap isimleri veya linkleri bekliyorum şimdiden teşekkürler iyi sabahlar.. Son düzenleme: 16 Ocak 2013
Selamün aleyküm arkadaslar ben php diline gecis yapıcam ama birçok videoda sıkılıyorum uykum geliyor tam kafamı ona veremiyorum müzik acıyorum facede takılıyorum dikkatim hemen dagılıyor vsvs 2 yıllık bilg. prog. okuyorum programlama dersinde c görüyoruz c de kendimi gelistirme aşamasındayım php ile c biraz benzer yapıda bu yüzdende php dede kendimi gelistirmek istiyorum ve öncelik olarak kitap almayı dusunuyorum önerebileceginiz kitap isimleri veya linkleri bekliyorum şimdiden teşekkürler iyi sabahlar..
L lamerlq2828 Katılımcı Üye Katılım 17 Ara 2012 Mesajlar 741 Tepkime puanı 0 Konum 40°,54',46.1196'' Kuzey 38°,23',22.308'' Doğu Kredi 0 16 Ocak 2013 #2 A'dan Z'ye PHP siteden alabilirsin... Oyla 0 Downvote