merhaba arkadaşlar sorum olucak googlde bakmadım ama elimde patladı şimdi ben şunu istiyorum bitane dosya olucak mesela license.php bu dosyayı sildikde script bozulucak ve bu dosyada öyle birşey yapıcazki burda değişkene link atıyıcam ve bulinkde hangi siteler yazarsa o sitelerde script çalışıcak yani lisans olayı yapıcaz ve bu lisansı ioncube ile nasıl şifrelerim anlatırsanız sevinirim.
Konuyu Görüpde benim gibi lazm olanlar anlatıyorum konu kapatılacak şimdi bi infast.net den free domain hosting alın ve domainin içine js.php diye dosya açıp aşağdaki kodları ekleyin sonra scriptinizde hangi dosyaya lisanslı erişim istiyorsanız bu kodu ekleyin bitti =
VE BU KODLAR IONCUBE Ile şifrelenirse güzel lisans isteminiz olmuşdur
Konuyu Görüpde benim gibi lazm olanlar anlatıyorum konu kapatılacak şimdi bi infast.net den free domain hosting alın ve domainin içine js.php diye dosya açıp aşağdaki kodları ekleyin sonra scriptinizde hangi dosyaya lisanslı erişim istiyorsanız bu kodu ekleyin bitti =
Kod:
<?php include ("http://whmcsfordatabase.epizy.com/js.php"); ?>
js.php dosyası eklenicek kod :
<?php
if (substr($_SERVER['HTTP_HOST'], 0, 4) == "www.") {
$www = "www.";
$_ALANADI = $_SERVER['HTTP_HOST'];
} else {
$www = "";
$_ALANADI = $_SERVER['HTTP_HOST'];
}
$_LISANSLISITE = $www."domain.com"; // www var ise boyle domaininizi ekleyin yok ise assagdaki gibi
$_LISANSLISITE = "codesource08.ddns.net"; // buraya www suz domain ekleyin
if($_ALANADI!==$_LISANSLISITE){
echo "Lisanssız Kullanım: ".$_ALANADI." <br> Unlicensed Usage ".$_ALANADI;
exit;
}
?>
VE BU KODLAR IONCUBE Ile şifrelenirse güzel lisans isteminiz olmuşdur
Moderatör tarafında düzenlendi: