Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. SQL kullanmayı biliyorum, SQL Sorgularını, DB Vb. de, FireBase testlerde android-studio & flutterde kullanmıştım, MongoDB Discord botlarında.YouTube udemy btk akademi gibi yerlerden öğrenebilirsin, aynı zamanda php’nin içinde bulunan phpmyadmin’i de öğrenebilirsin. SQL olarak MySQL veya postgreSQL öğrenebilirsin. Sonrasında NoSQL dedimiz FireBase ve MongoDB gibi veri tabanlarını da öğrenebilirsin. Admin sayfaları genellikle frontend ile backendin ortak çalışması sonucu oluşan bir şey. Veri tabanlarında ki veriyi api sayesinde frontend tarafına taşınır. asp.net .net gibi dilleri de öğrenmeni öneririm sadece php ile kalma.
Bildiğim Udemy BTK akademi var oralara bakabilirsin.Merhabalar, En son PHP denediğimde monitörüm 180hz den 75 hz'ye düştü. (Kırdım)
SQL vb. öğrenmek istiyorum Veri ile uğraşmayı, admin sayfası yapmayı vb. Nerden öğrenebilirim?
Merhaba bilgisayarına indirmeden editörleri kullanabilirsin. Btk akademi youtube udemy gibi platformlardan eğitimler alman mümkünMerhabalar, En son PHP denediğimde monitörüm 180hz den 75 hz'ye düştü. (Kırdım)
SQL vb. öğrenmek istiyorum Veri ile uğraşmayı, admin sayfası yapmayı vb. Nerden öğrenebilirim?
Teşekkür ederim.Bildiğim Udemy BTK akademi var oralara bakabilirsin.
Hocam benim bilgisiyarımda tüm IDE ve yazılım dillerinin editörlerinden tut araçlarına kadar var. Sanırsam Ruby kaldı. Onuda araştırcam indircem ve ya vscode de varsa eklentisi onu indiririmMerhaba bilgisayarına indirmeden editörleri kullanabilirsin. Btk akademi youtube udemy gibi platformlardan eğitimler alman mümkün
Sadece kullanacaklarını indirsen yeterli olur gerisi sadece bilgisayarının depolamasını doldurmaya yararTeşekkür ederim.
Hocam benim bilgisiyarımda tüm IDE ve yazılım dillerinin editörlerinden tut araçlarına kadar var. Sanırsam Ruby kaldı. Onuda araştırcam indircem ve ya vscode de varsa eklentisi onu indiririm![]()
![]()
Teşekkür ederim, fakat ben kendimi faydalı biri olarak görmüyorum örnek alınacak biri değilim, hiç var olmamayı dilerdim.Teşekkür ederim. SQL kullanmayı biliyorum, SQL Sorgularını, DB Vb. de, FireBase testlerde android-studio & flutterde kullanmıştım, MongoDB Discord botlarında.
Youtube, udemy ve BTK den öğreneceğim. Teşekkür ederim.
Bu arada seni bu forumda çok kez görüyorum ve baya faydalı açıklamaların var. Bu forumun senin gibi insanlara ihtiyacı var.![]()
Hocam hepsi deneme amaclı olustu. Canım sıkılıp teker teker indirmedim hic birini bi baktim hepsinden dosya varSadece kullanacaklarını indirsen yeterli olur gerisi sadece bilgisayarının depolamasını doldurmaya yarar
Estağfurullah hocam beTeşekkür ederim, fakat ben kendimi faydalı biri olarak görmüyorum örnek alınacak biri değilim, hiç var olmamayı dilerdim.
Öyle ama.Hocam hepsi deneme amaclı olustu. Canım sıkılıp teker teker indirmedim hic birini bi baktim hepsinden dosya var
Estağfurullah hocam be