Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Statik veya dinamik bir websitenin arkaplanında her zaman çalışan bir veritabanı ve bu veritabanı ile siteyi bağlayan PHP kodları çalışır. Ilk olarak php ogrenip sonrasinda sql ile bunu iliskilendirmen daha iyi olur.Arkadaşlar selam html css js öğrendikten sonra php öğreneyim dedim fakat sql ile ilişkisi anlamadım php öğrenirken önceden sql bilmem mi gerekir ? Birde yarın ben eğer websitesine ek bir makale eklemek istersem nasıl eklerim ?
Teşekkür ederimStatik veya dinamik bir websitenin arkaplanında her zaman çalışan bir veritabanı ve bu veritabanı ile siteyi bağlayan PHP kodları çalışır. Ilk olarak php ogrenip sonrasinda sql ile bunu iliskilendirmen daha iyi olur.
sql veritabanini yonetmek icin kullanilan bir programlama dilidir ilk php ogren sonra veritabani yonetimi icin sql ogren zaten basit 3 4 tane temel komut var onlari ogrensen yeter temel seviye icin.Arkadaşlar selam html css js öğrendikten sonra php öğreneyim dedim fakat sql ile ilişkisi anlamadım php öğrenirken önceden sql bilmem mi gerekir ? Birde yarın ben eğer websitesine ek bir makale eklemek istersem nasıl eklerim ?