Merhaba beyler tam 20 gündür kafayı sıyırmak üzereyim en sonunda konu açmak aklıma geldi ve şu anda sorunumu dile getiricem veri tabanı kuruldu login sayfası tamamlandı hem php hem js ile sayı tahmin oyunu yazıldı fakat hala şu puanlama işini çözemedim çok fazla bilgim yok dillerle ilgili
, öğrenmeye çalışıyorum yaza yaza oynaya oynaya fakat şu puan işi canıma tak etti artık şimdi sayıyı bilince 5 puan artmalı bilemeyince 10 puan düşmeli ama bu puan her zaman için veri tabanında saklı kalsın istiyorum oyuncu bidahaki girişinde yine bu puanla devam etsin bir türlü beceremedim bi el atarsanız çok memnun olurum uygulamayı tamamladığımda bir video çekip yayınlarım diğer arkadaşlarımız için, sonuçta bilgi paylaşınca güzel :twist
Eğer konuda hata var ise affola isterseniz kodları yorumlarda belirtebilirim.
, öğrenmeye çalışıyorum yaza yaza oynaya oynaya fakat şu puan işi canıma tak etti artık şimdi sayıyı bilince 5 puan artmalı bilemeyince 10 puan düşmeli ama bu puan her zaman için veri tabanında saklı kalsın istiyorum oyuncu bidahaki girişinde yine bu puanla devam etsin bir türlü beceremedim bi el atarsanız çok memnun olurum uygulamayı tamamladığımda bir video çekip yayınlarım diğer arkadaşlarımız için, sonuçta bilgi paylaşınca güzel :twist
Eğer konuda hata var ise affola isterseniz kodları yorumlarda belirtebilirim.