phpBB den forum acacam yardimci olabilecek varmı, MyBB den forum açtım ama sürekli hata veriyo bende phpBB geçtim. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk başta MyBB yaptık ve cok kötüydü sürekli hata veriyo duMerhabalar,
Ne gibi bir sorunla karşılaşıyorsunuz? Kurulum için aşağıdaki konuma bakabilirsiniz ama ben tavsiye etmiyorum. MyBB ve XenForo çok daha iyi.
PhpBB Nedir, Nasıl Kurulur?
PhpBB Nedir? Açık kaynak kodlu olan PhpBB, adından anlayacağınız üzere PHP dilinde yazılmıştır. PhpBB ismi "PHP Bulletin Board" cümlesinin kısaltılmış halidir. Açık kaynak kodlu olmasından dolayı geliştiriciler tarafından "sitem bana ait" duygusunu oluşturduğu için forum alanında oldukça...www.turkhackteam.org
1.8.21 kullandım ve herhangi bir hatayla karşılaşmadım. XenForo ücretli ama deneme amaçlı farklı şekillerde indirebilirsiniz. Sizin kullandığınız sunucu MyBB'nin çalışması için gereken gereksinimleri karşılamıyordur. Mybb konum için aşağıdaki bağlantıya bakabilirsiniz.İlk başta MyBB yaptık ve cok kötüydü sürekli hata veriyo du
Hocam ben farklı bişeye geçtim com iyi ama sıkıntı var1.8.21 kullandım ve herhangi bir hatayla karşılaşmadım. XenForo ücretli ama deneme amaçlı farklı şekillerde indirebilirsiniz. Sizin kullandığınız sunucu MyBB'nin çalışması için gereken gereksinimleri karşılamıyordur. Mybb konum için aşağıdaki bağlantıya bakabilirsiniz.
MyBB Nedir, Nasıl Kurulur?
MyBB Altyapılı Forum Kurmak Daha önceki konularımda diğer forum altyapılarında ön sıralarda yer alan XenForo ve vBulletin'in kurulumunu sıfırdan anlatmıştım. Konularıma gelen cevaplar arasından "MyBB daha güzel" yanıtıyla beraber MyBB konusunuda açmaya karar verdim ancak diğer konularımda...www.turkhackteam.org
Farklı neye geçtiniz anlamadım. MyBB'den bahsediyorsanız, Google'da "MyBB Posta gönderim ayarları (SMTP)" veya "MyBB forum e-posta ayarları" şeklinde arama yaparsanız, detaylı anlatan konular çıkacaktır.Hocam ben farklı bişeye geçtim com iyi ama sıkıntı var
Hesap kurduktan sonra forum üzerinden hesap onaylama e postası gondermuyo
Onun çözümü nedir hocam? Biliyorsaniz
Xenforo geçtik hocamFarklı neye geçtiniz anlamadım. MyBB'den bahsediyorsanız, Google'da "MyBB Posta gönderim ayarları (SMTP)" veya "MyBB forum e-posta ayarları" şeklinde arama yaparsanız, detaylı anlatan konular çıkacaktır.
Mail ayarlarını yapmanız gerekiyor. Aşağıdaki videolar size yardımcı olacaktır...Xenforo geçtik hocam
Hocam bişe sorcam DDOS tan ve diger saldıralardan nasıl korunabilcem 1 saat önce siteye birisi sızdı. Sebepsiz yere, bu saldıralardan korunmam gerekMail ayarlarını yapmanız gerekiyor. Aşağıdaki videolar size yardımcı olacaktır...
Forum kurulumu için aşağıdaki konuma göz atınız. Ayrıca konumda XenForo'nun stabil çalışması için gereken sunucu gereksinimlerini bulabilirsiniz. Normal bir Hosting'de sıkıntılı çalışacaktır.
0'dan XenForo Altyapılı Forum Kurmak !
0'dan XenForo Altyapılı Forum Kurmak ! Bir forum kurmak istiyorsanız güncel temalarıyla ve eklentileriyle bana göre XenForo tercihlerinizin ilk sırasında yer almalıdır. Vbulletin altyapısının ne kadar güvenilir ve geçmişe dayanan köklü bir forum altyapısını olduğunu hepimiz biliyoruz. Hatta...www.turkhackteam.org
Nulled olarak indirdiğiniz XenForo sorunlu olabilir. (Shell gibi) tabii ki sızmadan kastınız sunucuya girme, panele girme şeklindeyse. Ddos için sağlam bir sunucu ve cloudflare yeterli olacaktır. Google'da Cloudflare ddos hizmeti vb. Aramalar yapabilirsiniz.Hocam bişe sorcam DDOS tan ve diger saldıralardan nasıl korunabilcem 1 saat önce siteye birisi sızdı. Sebepsiz yere, bu saldıralardan korunmam gerek