Pilonidal Sinüs ( coccygis)

demantools

Katılımcı Üye
11 Eki 2013
379
0
Kırıkkale
MERHABA, Değerli kardeşlerim, abilerim, canlarım, yarın pilonidal sinüs (kıl dönmesi )'(n)den dolayı ameliyata gireceğim şu an zaten yüz üstü uzanıyorum artık oturacak dermanım kalmadı, canım o kdar çok acıyorki yaklaşık 3 aydır çekiyorum bu sorunu (Eee peki enden önceden olmadın? Okul vardı gidemedim.. zar zor bitirdim bu seneyi) İnternetten ameliyatlara baktım,
resmen bayılacaktım Kristalize Fenol biraz daha kolay gözüküyordu ama o evreyi geçmiş bile,
kıl dökücü kullandım ama bir de bana sorun nasıl kullandım dokunamıyordum... biraz da kilo var,
o kadar korkuyorum ki anlatamam yani acıdan korkuyorum, zaten bu kadar da bile dayanamıyorum,
kim bilir yarın ne olacak, içindeki irin i boşlatmak için lokal anestezi yapıp içini neşter ile keserek boşaltmışlardı iğne vurdukları halde ne kadar çok acımıştı... yarın ki ameliyatta belden altını uyuşturacaklar ve ben acıdan korkuyorum o kadar insan dışı görüntüler varki YouTube da resmen piskolojim bozuldu.. (Kuyruk Sokumu)

Ekleme : Araştırmama göre ameliyatım flep çevirme olacak ama emin değilim
 
Son düzenleme:

demantools

Katılımcı Üye
11 Eki 2013
379
0
Kırıkkale
Ekleme ve Güncelleme : Sizlerden cevap gelmeyince ve korkularım arttığı için ameliyatı perçembe yani 20.07.2017 saat 23:00'a ertelettim bir kaç yerde daha araştırma yaptım cidden bu ameliyata giren yokmu bilen yokmu aydınlatın beni.. başka kaynaklar epey korkutucu şeylerden bahsediyor..
 

E X A D U S

Katılımcı Üye
26 Ocak 2016
252
0
Kardeşim takılma böyle şeyleri teoride korkutucu görünüyo ama hiçte göründüğü gibi değil bir arkadaşım olmuştu hiç öyle acıdan falan bahsetmedi açıkcası. Ha bide şu açıdan bakmanı istiyorum diyelimki acıtıyor boşver ölmeyeceksin sonuçta tedavi oluyosun şuanki halinden daha iyi duruma geleceksin sen sonucunu düşün rahat rahat hareket edeceksin acıya katlanmaya değer bişey bence bu. Geçmiş olsun
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.