Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 Gündür kanser olma derecesine geldim , internet değerlerim full gösteriyor. ama ping 400 500 600 700
bu sebepten interneti kullanamıyorum , varmıdır ping'i düşürebileceğim bir yol..
Merhabalar hangi oyun olduğunu öğrenirsem daha yardımcı olurum fakat oyunun ana internet merkezi/makinasi bulunduğun konuma uzak olduğundan bu sorun gerçekleşmiş olabilir.
Arka planda çalışan video veya müzikler buna etki etmiş olabilir , oyun içerisindeki online bağlantıda genel bir teknik sıkıntı oluşmuş olabilir . İsterseniz modeminize reset atın belki faydası dokunabilir .
Genellikle ben de ağımda başka biri olduğunda böyle bir şey oluyordu. Ağınızda birinin olmadığından emin olunuz ayrıca torrent tarzı uygulamalarla bir şey indirmediğinizden de emin olunuz.
Teşekkür ederim cevaplar için fakat , MASAÜSTÜNDEYİM VE KABLOLU BAĞLANTIDAYIM , HERHANGİ BİR TORRENT PROGRAMI KULLANMIYORM . GÜNCELLEMELER KAPALI SADECE SON 2 GÜNDÜR BAŞIMDA OLAN BİR OLAY
Bazenleri alt yapıdan kaynaklı olabiliyor şahsen benimde netim fiber olmasına rağmen 2 -3 gündür ping yaşıyorum. Bir kaç gün daha bakın olmadı bi müşteri hizmetlerine danışıp sorun neymiş öğrenebilirsiniz. Belki sizi başka kanala atabilir müşteri hizmetleri.